STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παράδοση 10 (και πλέον) ετών στο ΣΕΦ

Παράδοση 10 (και πλέον) ετών στο ΣΕΦ

Ο Ολυμπιακός έχει κερδίσει τις τελευταίες 17 αναμετρήσεις με τον Αρη στο ΣΕΦ με 24,8 πόντους διαφορά κατά μέσο όρο! Διαβάστε αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής στη Stoiximan.gr Basket League.

Μία δεκαετή παράδοση θα κληθεί να υπερασπιστεί ο Ολυμπιακός το απόγευμα στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Εκεί όπου οι "ερυθρόλευκοι" θα υποδεχτούν τον Αρη στο σπουδαιότερο παιχνίδι της 18ης αγωνιστικής της Stoiximan.gr Basket League, με αυτοσκοπό να κάνουν το 18-0 στις αναμετρήσεις μεταξύ των δύο ομάδων στο ΣΕΦ την τελευταία δεκαετία.

Ο Ολυμπιακός μετράει 17 συνεχόμενες νίκες επί του Αρη (σε κανονική περίοδο και Playoffs) ως γηπεδούχος, καθώς έχει να ηττηθεί από τις 26 Νοεμβρίου 2006. Έκτοτε έχει κερδίσει τις προηγούμενες αναμετρήσεις των δύο ομάδων με συνολική διαφορά... 421 πόντων, ήτοι 24,8 κατά μέσο όρο! Μάλιστα, κανένα από τα τελευταία 17 παιχνίδια δεν κρίθηκε με διαφορά μικρότερη από 12 πόντους, ενώ στα έξι από αυτά ανέβηκε πάνω από τους 32!

Ποτέ νίκη στο Ρέθυμνο η ΑΕΚ

Μία άλλη παράδοση συνδέει το Ρέθυμνο και την ΑΕΚ, καθώς ο "δικέφαλος" δεν έχει καταφέρει να νικήσει ποτέ το Ρέθυμνο στην Κρήτη, όπου μετράει τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία του ΕΣΑΚΕ. Από εκεί και πέρα, το δικό του νικηφόρο σερί (15-0) θα προσπαθήσει να διευρύνει ο Παναθηναϊκός με αντίπαλο τη Δόξα Λευκάδας, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και το ντέρμπι της Πάτρας μεταξύ του Προμηθέα και του Απόλλωνα.

Στα υπόλοιπα παιχνίδια της 18ης αγωνιστικής ο ΠΑΟΚ υποδέχεται το Λαύριο, τα Τρίκαλα την Κύμη και την Πέμπτη θα αναμετρηθούν ο Κόροιβος και ο Κολοσσός στο κλειστό της Ήλιδας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 18ης αγωνιστικής:

Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου

Μ. Μερκούρη (16.00) Ρέθυμνο Cretan Kings-ΑΕΚ (Σώμος-Παναγιώτου-Ταρενίδης Στ.)

ΔΚΓ Τρικάλων (17.00) Τρίκαλα BC Aries-Κύμη Seajets (Πουρσανίδης Γ.-Μαγκλογιάννης-Συμεωνίδης)

ΠΑΟΚ (17.00) ΠΑΟΚ-Λαύριο DHI (Μάνος-Θεονάς-Κατραχούρας)

Δ. Τόφαλος (17.00) Προμηθέας Π.-Απόλλων Π. Carna (Σχινάς-Ψαριανός-Μαλαμάς)

ΣΕΦ (18.30) Ολυμπιακός-Άρης (Πηλοΐδης-Τζαφλέρης-Παγώνης)

ΟΑΚΑ (19.30) Παναθηναϊκός Superfoods-Δόξα Λευκάδας (Διαμαντής-Τζίμα-Γερακίνης)

Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου

ΔΚΓ Ήλιδας (20.00) Κόροιβος-Κολοσσός Ρ. (Αναστόπουλος Π.-Σταματόπουλος-Αναστόπουλος Αντ.)

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ