STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Παπαθεοδώρου: "Στην έδρα μας μπορούμε..."

Παπαθεοδώρου: "Στην έδρα μας μπορούμε..."
INTIME SPORTS

Τη νίκη που θα βοηθήσει τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά την ομάδα του, ζήτησε ο Ηλίας Παπαθεοδώρου από τους παίκτες του στον αγώνα της Κυριακής (8/12, 4μ.μ.) κόντρα στον ΠΑΟΚ

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου μίλησε για τον κυριακάτικο αγώνα ανάμεσα στην Νέα Κηφισιά και τον ΠΑΟΚ στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Έδωσε το σύνθημα για τη νίκη και τόνισε πως εφόσον πάρει τους δύο βαθμούς η ομάδα του, θα είναι πολύ σημαντικοί τόσο βαθμολογικά όσο και ψυχολογικά.

Στις δηλώσεις του, ο προπονητής της Νέας Κηφισιάς υπογράμμισε: "Παίζουμε με μια ομάδα η οποία αγωνίζεται πολύ σωστά και στην επίθεση και στην άμυνα. Έχει βασικές αρχές στο παιχνίδι της, της οποίες ακολουθεί πάρα πολύ πιστά. Εμείς από την πλευρά μας όταν παίζουμε στο γήπεδο μας θεωρούμε ότι μπορούμε να κερδίσουμε ακόμα και τόσο καλούς αντιπάλους και αυτός θα είναι και ο βασικός μας στόχος…

Να κερδίσουμε το παιχνίδι, να παίξουμε πολύ δυνατά στην άμυνα να ελέγξουμε το ρυθμό του παιχνιδιού και να κάνουμε μια νίκη που θα είναι πολύ μεγάλη και βαθμολογικά αλλά και ψυχολογικά για μας".

Από την πλευρά του, ο Δημήτρης Τσαλδάρης σχολίασε: "Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ που κατά τη γνώμη μου αυτή την στιγμή είναι η τρίτη καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Εχει πάρα πολύ καλό πλάνο, έχει στόχο στο παιχνίδι του που προσπαθούν και το τηρούν και για αυτό έχουν καλά αποτελέσματα μέχρι τώρα. Επιπλέον έχουν κάποιους παίκτες οι οποίοι είναι φορμαρισμένοι αυτή την περίοδο και αυτό κάνει το παιχνίδι πιο δύσκολο.

Εμείς θα πρέπει να βρούμε τρόπο να τους σταματήσουμε αυτούς τους παίκτες, να μην επιτρέψουμε στον ΠΑΟΚ να εκτελέσει το πλάνο του και από κει και πέρα μένοντας πιστοί στο δικό μας παιχνίδι, να βγάλουμε στο γήπεδο όλα αυτά που δουλεύουμε στις προπονήσεις, που αν το κάνουμε σωστά τότε έχουμε πολλές πιθανότητες να φύγουμε νικητές".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ