STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ουότερς: "Ο Άγιος Βαλεντίνος και το like του κόουτς!"

Ουότερς: "Ο Άγιος Βαλεντίνος και το like του κόουτς!"

Ο Ντομινίκ Ουότερς αναφέρθηκε στο νέο του κούρεμα που έχει την... έγκριση του Δημήτρη Πρίφτη ενώ ο Γιώργος Τσιάρας εξήγησε πως τα Τρίκαλα θέλουν μια καλή εμφάνιση απέναντι στον Άρη, το Σάββατο (13/2, 17:00) στην έδρα τους.

Τα Τρίκαλα υποδέχονται τον Άρη (13/2, 17:00) για τη 18η αγωνιστική της Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο Γιώργος Τσιάρας εξήγησε πως το ζητούμενο για τους Θεσσαλούς είναι να πραγματοποιήσουν μια καλή εμφάνιση απέναντι σε μια καλοδουλεμένη ομάδα όπως είναι οι "κίτρινοι".

Το blog του Γιώργου Τσιάρα στο esake.gr

Βρεθήκαμε πιο κοντά, δουλέψαμε παραπάνω

"Γεια και χαρά σας,

Στο τελευταίο παιχνίδι απέναντι στην Κηφισιά πραγματοποιήσαμε την χειρότερη εμφάνιση μας. Έτσι λοιπόν το μόνο που έπρεπε να κάνουμε ήταν να βρεθούμε πιο κοντά σαν ομάδα και οικογένεια που είμαστε από την αρχή της σεζόν και να δουλέψουμε παραπάνω. Αυτό και κάναμε από την αρχή της εβδομάδας, γιατί όλοι ήμασταν απογοητευμένοι από την εικόνα που παρουσιάσαμε στο Ζηρίνειο.

Δουλεύοντας σκληρά λοιπόν αυτές τις μέρες, θέλουμε να πραγματοποιήσουμε μια καλή εμφάνιση το Σάββατο απέναντι στον Άρη. Μια καλοδουλεμένη ομάδα που τελευταία είναι σε καλή αγωνιστική κατάσταση όπως φαίνεται από τις εμφανίσεις της στις αναμετρήσεις για την Basket League ΣΚΡΑΤΣ και το Eurocup. Στο γήπεδο μας με την βοήθεια του κόσμου, που μας έχει σταθεί πολύ την φετινή σεζόν, φυσικά θα παλέψουμε για τη νίκη".

Το blog του Ντομινίκ Ουότερς στο esake.gr

"Καλησπέρα σε όλους!

Η νίκη επί της Αρμάνι ήταν γλυκόπικρη. Φυσικά και χαρήκαμε που κερδίσαμε και ήμασταν ανταγωνιστικοί, αλλά είναι δύσκολο όταν κερδίζεις και η νίκη σου δεν έχει αντίκρισμα. Πραγματικά πιστεύω πως αξίζαμε να είμαστε στο Top16. Είμαστε αρκετά καλοί για να βρεθούμε στην επόμενη φάση, αλλά δεν τακτοποιήσαμε τις δουλείες μας νωρίτερα όπως θα έπρεπε στο Last32 και αυτό θα αποτελέσει μεγάλο μάθημα για όλους μας, στις καριέρες μας και στο πως θα συνεχίσουμε. Θα έπρεπε να ήμασταν πιο συγκεντρωμένοι στο Last32, αλλά δεν μπορούμε πλέον να κάνουμε κάτι για αυτό. Πρέπει να συνεχίσουμε και να κοιτάξουμε μπροστά.

Τώρα πάμε στα Τρίκαλα. Είναι μια ομάδα που έπαιξε καλά στο μεταξύ μας εντός έδρας παιχνίδι. Θα είναι δύσκολο παιχνίδι. Είναι μια ομάδα που προσπαθεί να κρατηθεί στην κατηγορία, είναι ανταγωνιστική, είναι δυνατή στην έδρα της και θέλει να κερδίζει κάθε παιχνίδι. Ανυπομονούμε να πάμε εκεί, να παίξουμε καλά και ελπίζω να κερδίσουμε.

Πλέον είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στο ελληνικό πρωτάθλημα δεν μας έχει μείνει κάτι άλλο, οπότε θα πρέπει κάθε εβδομάδα να δουλεύουμε σκληρά και να παίζουμε δυνατά.

Όσον αφορά σε εμένα προσωπικά, ακόμη προσπαθώ να συνηθίσω το κούρεμά μου. Πολλοί εξακολουθούν να με λένε άσχημο… Η κοπέλα μου, οι συμπαίκτες μου και ειδικά ο Ζάρας. Τουλάχιστον αρέσει στον προπονητή μου, που θεωρεί ότι δεν παίζω με το μακρύ μου μαλλί τώρα και είμαι πιο συγκεντρωμένος. Και εγώ, πάντως, είμαι στην φάση που προσπαθώ να το συνηθίσω. Μου άρεσε που τα είχα ανέμελα και τα άφησα να μεγαλώσουν. Μου άρεσαν περισσότερο μακριά, αλλά υπήρχαν πολλοί που δεν τους άρεσαν και είπα να τα κόψω. Σιγά σιγά, πάντως, το συνηθίζω και είμαι χαρούμενος με αυτό το κούρεμα.

Θέλω να ευχηθώ «Happy Valentines Day» σε όλες τις κυρίες και δεσποινίδες αυτό το Σαββατοκύριακο. Κάτι θα κάνω και εγώ για την κοπέλα μου, παρότι δεν είμαι και πολύ τύπος του Αγίου Βαλεντίνου, αλλά είναι κάτι σημαντικό για τις περισσότερες γυναίκες οπότε κάτι πρέπει να κάνω…"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ