STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Χρειαζόμαστε και τους 12 παίκτες"

Ομπράντοβιτς: "Χρειαζόμαστε και τους 12 παίκτες"
INTIME SPORTS

Ευχαριστημένος από την απόδοση των παικτών του εμφανίστηκε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Ηλυσιακό.

Ο Παναθηναϊκός νίκησε στο κλειστό των Ιλισίων τον Ηλυσιακό με 90-58 και πλέον μπορεί να επικεντρωθεί στην αναμέτρηση με την Ούνιξ Καζάν για την Ευρωλίγκα.

" Παίξαμε ένα πολύ σοβαρό παιχνίδι από την αρχή ως το τέλος. Αυτό φανερώνεται και από τις ασίστ που δώσαμε", δήλωσε αρχικά και πρόσθεσε:

" Παίζαμε εναντίον του Ηλυσιακού που έχει κάνει αρκετά καλά παιχνίδια φέτος και βλέποντας το τι έχουμε στο μέλλον μπροστά μας θέλαμε να ξεκουράσουμε και κάποιους αθλητές και να μοιράσουμε τον χρόνο. Ευχαριστούμε τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Ήταν εκπληκτική ατμόσφαιρα και συγχαρητήρια και στον κόσμο του Ηλυσιακού που γεμίζει το γήπεδο".

Έπειτα ανέφερε: " Στην δουλειά μας η ψυχολογία είναι πολύ σημαντική και 44 ώρες μετά την ήττα από το Μιλάνο έπρεπε να παίξουμε σήμερα. Οι τέσσερις παίκτες που αγωνίστηκαν πολύ ώρα στο παιχνίδι της Πέμπτης δεν πήραν πολύ χρόνο συμμετοχής.

Μιλάω για τους Διαμαντίδη, Σάτο, Μπατίστ και Καϊμακόγλου. Δυστυχώς είναι κάτι που δεν μπορείς να το κάνεις συνέχεια. Η αρχική πεντάδα έπαιξε πολύ καλά και στα δύο ημίχρονα. Μας χρειάζονται και οι 12 παίκτες και μέσα από τις προπονήσεις θα δούμε ποιοι και πως θα βοηθήσουν στα επόμενα παιχνίδια και στο Καζάν".

Ο Ίαν Βουγιούκας συμπλήρωσε: " Αρχικά συγχαρητήρια στον κόσμο για την πολύ ωραία ατμόσφαιρα. Έχω περάσει από την ομάδα και πάντα χαίρομαι να παίζω εδώ. Μετά από μία δύσκολη ήττα νομίζω ότι παίξαμε αρκετά καλά.

Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας και πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να πάμε κατάλληλα προετοιμασμένοι στο Καζάν. Συγχαρητήρια και στον Ηλυσιακό".

Φλεβαράκης: "Τεράστια διαφορά δυναμικότητας"

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, Κώστας Φλεβαράκης τόνισε: " Υπάρχει τεράστια διαφορά δυναμικότητας ανάμεσα στις δύο ομάδες και αυτό φάνηκε ξεκάθαρα στο δεύτερο ημίχρονο. Οι παίκτες μου δεν έπαιξαν άσχημα, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο, που βγάλαμε πολύ ενέργεια και κάποια παιδιά έδειξαν ότι έχουν τις δυνατότητες που χρειάζονται.

Στο τρίτο δεκάλεπτο κρίθηκε όλο το παιχνίδι, αλλά από την άλλη χαίρομαι που δίνουμε ευκαιρία σε νέα παιδιά να παίζουν και στο τέλος να αντιμετωπίζουν τον Διαμαντίδη παίκτες όπως ο Σπανός, ο Ματαλόν ή όποιοι άλλοι. Είναι μία καλή ευκαιρία για τους παίκτες που θέλουν να αρπάξουν την ευκαιρία από τα μαλλιά και να παίξουν περισσότερο".

Ο Αλέξης Σπανός τόνισε: " Δεν μπορούμε να πούμε πολλά για το ματς. Είναι δεδομένη η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων. Εμείς είχαμε πει ότι στόχος μας είναι να παλεύουμε κάθε παιχνίδι και το κάναμε μέχρι το ημίχρονο. Βγάλαμε αρκετή ενέργεια στην άμυνα. Στη συνέχεια χαθήκαμε. Ο Παναθηναϊκός βρήκε τον ρυθμό του, βρήκε ελεύθερα σουτ και μετά… ήταν αργά. Εμείς δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα. Είμαστε ομάδες με μικρό μέσο όρο ηλικίας και σε τέτοια παιχνίδια μπορούμε μόνο να κερδίσουμε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ