STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ομπράντοβιτς: "Πιο σοβαρός ο Σάρας"

Ομπράντοβιτς: "Πιο σοβαρός ο Σάρας"
INTIME SPORTS

Το εγκώμιο του ΚΑΟΔ αλλά και του Σαρούνας Γιασικεβίτσιους έπλεξε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς μετά την άνετη νίκη της ομάδας του. Τι είπε επίσης για τον Διαμαντίδη που δεν έπαιξε...

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς δεν μπορούσε παρά να είναι ευχαριστημένος από την απόδοση που είχε η ομάδα του για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του νικηφόρου αγώνα του Παναθηναϊκού με σκορ 101-72 επί του ΚΑΟΔ, ο Σέρβος προπονητής έδειξε να είναι πολύ ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών του.

"Είχαμε λίγο χρόνο να προετοιμαστούμε μετά την επιστροφή μας από το Μιλάνο Μία ουσιαστικά προπόνηση και αυτή θα την έλεγα προπόνηση ανανέωσης για να ξεκουραστούμε και να μπορούμε να παίξουμε", υπογράμμισε ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και συνέχισε:

"Όμως για μία ακόμα φορά σε λιγότερο από 48 ώρες καταφέραμε να παίξουμε ένα καλό παιχνίδι με υψηλή αυτοσυγκέντρωση. Και είχαμε ένα καλό παιχνίδι τόσο εξαιτίας εμάς όσο και του ΚΑΟΔ που ήρθε εδώ να παίξει μπάσκετ και όχι σαν κάποιες άλλες ομάδες που έρχονται να παίξουν αργό μπάσκετ, με τυχερά σουτ. Ο ΚΑΟΔ έπαιξε καλό μπάσκετ και ήρθε με σκοπό να αγωνιστεί σοβαρά και ανταγωνιστικά. Είναι πολύ καλό για το μπάσκετ αυτό...

Καλή επιτυχία στον ΚΑΟΔ και ευχαριστώ τους φιλάθλους μας που ήρθαν και ελπίζω την Τετάρτη να έχουμε μεγαλύτερη προσέλευση. Παίζουμε κόντρα σε μία ομάδα που είναι εξαιρετική αλλά έχουμε χρόνο να τα πούμε αυτά".

Στη συνέχεια ερωτήθηκε για την παρουσία του Σάρας και τις διαφορές του από την πρώτη φορά που ήρθε στον Παναθηναϊκό: "Είναι ένας παίκτης που καταλαβαίνει το μπάσκετ περισσότερο από οποιονδήποτε άλλο. Είναι πάντα καλό να έχεις τέτοιους παίκτες μαζί σου.

Ο Σάρας σήμερα με τον Σάρας που είχαμε όταν πρωτοήρθε είναι το ίδιο άτομο, όσον αφορά το μπάσκετ... Είναι λίγο πιο σοβαρός γιατί έχει παντρευτεί, περιμένει δεύτερο παιδί. Όλα όσα κάνει κατά την διάρκεια του αγώνα είναι καλά για όλους μας".

Όσον αφορά την απουσία του Δημήτρη Διαμαντίδη και το γεγονός ότι έμεινε εκτός 12άδας, επισήμανε: "Ένιωσε λίγο πόνο κατά την διάρκεια του ταξιδιού. Η ενημέρωση που έχω είναι ότι μετά τις εξετάσεις που έκανε δεν είχε κάτι το σοβαρό, αλλά μας συστάθηκε να μην αγωνιστεί σήμερα και πιστεύω ότι ήταν καλό να ξεκουραστεί κιόλας. Οι γιατροί μας είπαν ότι αρκεί σήμερα να μην αγωνιστεί και αύριο να προπονηθεί κανονικά", ήταν τα λόγια του Ομπράντοβιτς σχετικά με τον τραυματισμό του.

Από την πλευρά του, ο Άλεξ Μάριτς ο οποίος έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι, σχολίασε: "Πιστεύω πως παίξαμε καλά και μείναμε συγκεντρωμένοι παρά το γεγονός ότι δεν είχαμε πολύ χρόνο μετά το προηγούμενο μας ματς. Πρέπει να ευχαριστήσουμε και τον ΚΑΟΔ για το ωραίο παιχνίδι που κάναμε. Το κλειδί ήταν η συγκέντρωση μας και στα 40".

Καλαφατάκης: "Με εντυπωσίασε στο Μιλάνο ο Παναθηναϊκός"

Ο Γιώργος Καλαφατάκης ξεκαθάρισε πως το συγκεκριμένο ματς δεν ήταν στους στόχους της ομάδας του... "Ήρθαμε να παίξουμε ένα διαδικαστικό παιχνίδι, να το ευχαριστηθούμε και να δώσουμε χρόνο συμμετοχής σε κάποια παιδιά που δεν είχαν πάρει τόσο πολύ. Για 30' νομίζω ότι σταθήκαμε αρκετά καλά", επισήμανε ο Έλληνας προπονητής του ΚΑΟΔ και συμπλήρωσε:

"Μετά τραυματίστηκε ο Χαντ που είναι πολύ σημαντικός για μας, κουράστηκε ο Χαραλαμπίδης και έπεσε πολύ βάρος σε κάποια παιδιά. Ο Μισέλ εκμεταλλεύτηκε την ευκαιρία σήμερα. Του λείπουν παιχνίδια και ως τώρα δεν έπαιρνε πολλές πρωτοβουλίες.

Εμάς δεν ήταν στους στόχους μας το παιχνίδι. Ο Παναθηναϊκός με εντυπωσίασε και στο Μιλάνο. Ίσως μας αδικεί λίγο το τελικό σκορ, αλλά για μας σημαντικό είναι το επόμενο παιχνίδι με τον Κολοσσό".

Τέλος, ο Γκάι Μισέλ που εκπροσώπησε τους Δραμινούς, υπογράμμισε: "Κάναμε ότι καλύτερο μπορούσαμε. Ο Παναθηναϊκός άξιζε να κερδίσει, είναι πολύ ώριμος για τέτοια παιχνίδια. Όσον αφορά εμένα, δεν υπάρχει κάποια μετάλλαξη... Πάντα προσπαθώ να κάνω ότι καλύτερο μπορώ. Αυτό έκανα και σήμερα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ