STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι Σχινάς, Γκόντας, Αναστόπουλος στο ντέρμπι

Οι Σχινάς, Γκόντας, Αναστόπουλος στο ντέρμπι
INTIME SPORTS

Ένταση στην κλήρωση των διαιτητών για το ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής (12/2) που έβγαλε τους Σχινά, Γκόντα και Αναστόπουλο. Διαβάστε αναλυτικά τους διαλόγους!

Το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό ξεκίνησε νωρίς, δηλαδή τρεις ημέρες πριν το τζάμπολ του.

Στην ΚΕΔ, έδωσαν το παρών το μεσημέρι της Πέμπτης ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος και ο αντιπρόεδρος της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Γιώργος Σκινδήλιας μαζί με τον Χρήστο Σταυρόπουλο, για την κλήρωση των διαιτητών του μεγάλου ντέρμπι της ερχόμενης Κυριακής.

Ο μάνατζερ του Παναθηναϊκού, Μάνος Παπαδόπουλος αποχώρησε σε ένδειξη διαμαρτυρίας για τους διαιτητές που δεν μπήκαν καν στην κληρωτίδα όπως οι Τανατζής και Πηλοϊδης.

Ο πρόεδρος της ΚΕΔ, Στέλιος Συμεωνίδης του απάντησε ότι ο Τανατζής δεν μπήκε επειδή βρίσκεται σε αντιδικία με τον Ολυμπιακό και ο Πηλοϊδης γιατί είναι τιμωρημένος. Τότε οι τόνοι ανέβηκαν με τους δύο άνδρες να λογομαχούν και τον εκπρόσωπο του Παναθηναϊκού να αποχωρεί τελικά από την αίθουσα.

"Μην ποδοσφαιροποιείτε την κλήρωση", είπε ο Κορομηλάς για να απαντήσει ο Παπαδόπουλος: "Εσείς την ποδοσφαιροποιείτε που μιλάτε για δημοσιεύματα. Αφήστε τους όλους να κληρωθούν. Δηλαδή ο Μπήτης σας εντυπωσίασε και τον βάζετε υποψήφιο για Ολυμπιακό – Παναθηναϊκό;".

Πάντως, ο Στέλιος Συμεωνίδης ρώτησε τους εκπροσώπους των δυο ομάδων αν θέλουν να γίνει ορισμός και να πουν αυτοί ποιους θέλουν. Ωστόσο, οι εκπρόσωποι και των δύο ομάδων απάντησαν αρνητικά.

Η ένσταση του Ολυμπιακού είχε να κάνει με τη συμμετοχή στην κλήρωση του Τόμι Σχινά αναφερόμενος στο γεγονός πως εθεάθη να κυκλοφορεί με φόρμα του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ.

Ο Μάνος Παπαδόπουλος πέρασε στην αντεπίθεση, λέγοντας πως ο Παναθηναϊκός δεν θέλει τον Χριστοδούλου, ωστόσο η ΚΕΔ απάντησε πως δεν γίνεται να δεχτεί το αίτημα του προφορικά.

Σε εκείνο το σημείο έγινε και η μεγάλη έκρηξη από τον μάνατζερ του Παναθηναϊκού, ο οποίος φέρεται να είπε: "Από τη στιγμή που δε με αναγνωρίζετε προφορικά ως επίσημο Παναθηναϊκό, δε σας αναγνωρίζω κι εγώ ως ΚΕΔ. Φεύγω και θα τα πούμε", πριν αποχωρήσει.

Ο Στέλιος Συμεωνίδης ρώτησε τον Μάνο Παπαδόπουλο: "Με απειλείτε;" και ο τελευταίος απάντησε "Όχι δεν σας απειλώ. Βάλτε όποιον θέλετε και να πάρετε και τις ευθύνες".

Στη συνέχεια, έγινε η κλήρωση των διαιτητών και οι Σχινάς, Γκόντας, Αναστόπουλος τελικά θα διευθύνουν το ντέρμπι αιωνίων της ερχόμενης Κυριακής ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό που ξεκίνησε νωρίτερα.

Aναλυτικά δείτε τους διαιτητές της 18ης αγωνιστικής:

Σάββατο 11/02

Κλειστο Ιλισίων (19:00) Ηλυσιακός-Ρέθυμνο Χριστοδούλου-Παπαπέτρου-Βαρδάλος

Πυλαία (17:00) ΠΑΟΚ-Μαρούσι Μπήτης-Ταρενίδης-Παγώνης

ΕΑΚ Γλυφάδας (17:00) Ίκαρος Κ.-Άρης Τανατζής-Σώμος-Τσούνας

Κυριακή 12/02

ΣΕΦ (17:00) Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός Σχινάς-Γκόντας-Αναστόπουλος

ΔΑΚ Καλαμίτσας (16:00) Καβάλα-Περιστέρι Καρακατσούνης-Φούφης-Παφίλης

ΔΚΓ Κραχτίδης (16:00) ΚΑΟΔ-Πανιώνιος Κορομηλάς-Ταβουλαρέας-Πανταζής

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ