STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Οι πρωταγωνιστές του All Star Game στον Sport24 Radio 103.3

EKO ALL STAR GAME 2018 / GREEK STARS - WORLD STARS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÄÑÅÁÓ ÁËÅÎÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI)
EKO ALL STAR GAME 2018 / GREEK STARS - WORLD STARS / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: ÁÍÄÑÅÁÓ ÁËÅÎÏÐÏÕËÏÓ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ακούστε όσα είπαν οι πρωταγωνιστές του All Star Game στον Νίκο Καλλουδιώτη για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό.

Οι Γιάννης Σφαιρόπολος, Παναγιώτης Γιαννάκης, Νώντας Παπαντωνίου και Λευτέρης Μποχωρίδης μίλησαν στον Sport24 Radio 103.3 και στον Νίκο Καλλουδιώτη για την εκπομπή "Πάμε αποδυτήρια" με τον Άκη Δημακό για το All Star Game της Πάτρας στο οποίο συμμετείχαν.

Γιάννης Σφαιρόπουλος: "Ήταν μια πολύ ωραία οργάνωση, αντάξια όλων των ονομάτων που βρέθηκαν εδώ. Για εμάς ήταν τιμή που βρεθήκαμε εδώ. Ευχαριστούμε όσους μας ψήφισαν για να είμαστε εδώ. Θεωρώ ότι και ο κόσμος απόλαυσε το παιχνίδι, που ήταν θεαματικό, με ωραίες φάσεις, χωρίς πίεση αποτελέσματος. Όσοι υπηρετούν το μπάσκετ βρίσκονται εδώ και αυτό είναι πολύ σημαντικό για το άθλημα. Να δώσουμε συγχαρητήρια στον ΕΣΑΚΕ και σε όλους τους διοργανωτές, στην πόλη της Πάτρας και σε όσους εργάστηκαν γι΄αυτή την διοργάνωση, η οποία εύχομαι να συνεχιστεί και να γίνει ακόμη καλύτερη".

Παναγιώτης Γιαννάκης: "Συγχαρητήρια στον κόσμο που ήρθε εδώ και έφερε και τα παιδιά του. Ήταν φοβερό. Ο κόσμος στην Πάτρα αγαπάει το μπάσκετ και του αξίζει να έχει μια ομάδα που να κάνει σπουδαία πράγματα. Γενικά είναι πολύ σημαντικό να ασχολούνται τα παιδιά με το μπάσκετ. Αυτές οι ωραίες εκδηλώσεις έχουν πάντα να προσφέρουν και στο μπάσκετ και στην κοινωνία. Ο κόσμος μπορεί να έρθει και να δει τους παίκτες που θαυμάζει από την τηλεόραση και βλέπει ότι το μπάσκετ είναι ένα παιχνίδι που μπορεί να δώσει χαρά. Ο κόσμος ήρθε εδώ, υπομονετικά, χωρίς να υπάρχει ανταγωνισμός στο παιχνίδι, χάρηκε τους παίκτες και το θέαμα και ελπίζω κάποιοι από αυτούς να βρεθούν στα γήπεδα ως αθλητές".

Νώντας Παπαντωνίου: "Ήταν μια πολύ όμορφη διοργάνωση. Η πόλη της Πάτρας υποδέχθηκε όπως περιμέναμε όλοι αυτή τη γιορτή του μπάσκετ. Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο. Το θέαμα ήταν πλούσιο. Οι παίκτες δώσαμε τον καλύτερό μας εαυτό και πιστεύω ότι το ευχαριστήθηκαν όλοι. Για εμένα ήταν η πρώτη εμπειρία σε All Star Game. Μακάρι να είχα βάλει κανένα τρίποντο παραπάνω, αλλά είναι μια γιορτή. Βρίσκεσαι ανάμεσα στους καλύτερους παίκτες και είναι τιμή να είμαι εδώ. Συμμετέχω με πολύ καλούς σουτέρ. Εγώ δεν είμαι ο κλασσικός στατικός σουτέρ, αλλά προσπαθώ να βελτιώνω όλα τα κομμάτια του παιχνιδιού μου".

Λευτέρης Μποχωρίδης: "Έγινε ένα πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι σε μια πάρα πολύ ωραία ατμόσφαιρα Φάνηκε ότι έλειπε αυτός ο θεσμός εδώ και 4 χρόνια. Ήταν μια πολύ ωραία πρωτοβουλία να γίνει στην Πάτρα και το χαρήκαμε και εμείς και ο κόσμος. Το πιο ωραίο είναι ότι είναι μια γιορτή και είναι ότι πρέπει για να χαλαρώσουμε και να απολαύσουμε το παιχνίδι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ