STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Νίκες play offs για Κηφισιά και Απόλλωνα

Νίκες play offs για Κηφισιά και Απόλλωνα
INTIME SPORTS

Τα Τρίκαλα, η Κηφισιάκαι ο Απόλλωνας Πάτρας ήταν οι μεγάλοι κερδισμένοι της 16ης αγωνιστικής, σε μια ημέρα στην οποία επικράτησαν μόνο οι γηπεδούχοι.

Οι Θεσσαλοί επικράτησαν του Πανιωνίου, εντός έδρας, ενώ οι Πατρινοί ανέκοψαν την πορεία του Άρη. Μπορεί να δυσκολεύτηκε η Κηφισιά αλλά κατάφερε να πάρει τη νίκη απέναντι στον Πανελευσινιακό. Με νίκες συνέχισαν Ρέθυμνο και ΠΑΟΚ.

Τα Τρίκαλα επικράτησαν του Πανιωνίου 78-69 , με τον Κένι Κάντζι να αποχαιρετά την παρέα (για να μετακομίσει στην Ιταλία) με 13π. και 8 ριμπ., ενώ καθοριστικής σημασίας ήταν η συμβολή του Τσούπκοβιτς, στο φινάλε.

Ο Απόλλων Πατρών έβαλε φρένο στο νικηφόρο σερί του Άρη (4-0), με τον Μουχάμεντ Ελ Αμίν να είναι ηγέτης του 76-60 .

Ο Κόροιβος βρέθηκε κοντά στην πρώτη εκτός έδρας νίκη του στο φετινό πρωτάθλημα, όμως το Ρέθυμνο δεν επέτρεψε κάτι τέτοιο, με τους Κρητικούς να καταβάλλουν την αντίσταση των νεοφώτιστων στην παράταση με 78-66 .

Ο Πανελευσινιακός δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την ολική επαναφορά κόντρα στη Νέα Κηφισιά κι έτσι η ομάδα των βορείων προαστίων επέστρεψε στις νίκες ( 68-67 ). Βραβεύτηκε ο Μαυροειδής.

Ο ΠΑΟΚ κέρδισε στο "Παλατάκι" τον ΚΑΟΔ με σκορ 72-64 , έτσι έβαλε τέλος στο σερί των πέντε ηττών που είχε και επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα.

Διαβάστε τι συνέβη στην 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α2 .

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ