STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπούκερ: "Ενθουσιασμένος διπλά!"

Μπούκερ: "Ενθουσιασμένος διπλά!"
INTIME SPORTS

Ενθουσιασμένος δήλωσε ο Κρις Μπούκερ από την ανάδειξή του σε πολυτιμότερο παίκτη της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ

Ο Κρις Μπούκερ ήταν καθοριστικός στη νίκη του Πανιωνίου επί του Ηλυσιακού το περασμένο Σάββατο και αναδείχθηκε MVP της 7ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ.

Ο 31χρονος σέντερ του Πανιωνίου μπορεί να βγήκε δεύτερος στη λίστα με τους κορυφαίους στο σύστημα αξιολόγησης, αλλά ο Ουίλιαμ Κόλεμαν της Καβάλας που είναι στην πρώτη θέση, δεν είδε την ομάδα του να κερδίζει το ροζ φύλλο.

Ο Κρις Μπούκερ συγκέντρωσε 27 βαθμούς στο ranking με 21 πόντους (3/3/ βολές, 9/13 δίποντα), 8 ριμπάουντ, 1 κλέψιμο, 2 ασίστ και 1 κόψιμο.

Ο ίδιος στις δηλώσεις του στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, σχολίας: "Είμαι ενθουσιασμένος διπλά αφού όχι μόνο αναδείχθηκα MVP αλλά παράλληλα κερδίσαμε ένα σημαντικό παιχνίδι. Κάναμε το καλύτερο δυνατό καλωσόρισμα στον νέο μας προπονητή με αυτή την εκτός έδρας νίκη επί ενός αντιπάλου που ήθελε πάση θυσία τους δύο βαθμούς.

Είναι ενθαρρυντικό το ότι ξεκινήσαμε υπό τις οδηγίες του κόουτς Σφαιρόπουλου με νίκη αλλά το σημαντικό είναι να συνεχίσουμε με την ίδια θέληση και ενέργεια και στη συνέχεια. Δεν είναι η πρώτη φορά που κερδίζω τον τίτλο του MVP σε αγωνιστική πρωταθλήματος, θυμάμαι και στο παρελθόν όπου έχω αγωνισθεί ανάλογες διακρίσεις, αλλά δεν θυμάμαι που και πότε ακριβώς.

Άλλωστε οι ατομικές διακρίσεις δεν έχουν σημασία αν δεν συνδυάζονται από επιτυχίες της ομάδας. Βρισκόμαστε σε πολύ καλή βαθμολογική θέση και είναι στο χέρι μας να παραμείνουμε ψηλά. Έχουμε τεράστια περιθώρια βελτίωσης και είμαι αισιόδοξος και για τη συνέχεια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ