STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Πολύ καλή άμυνα"

Μπαρτζώκας: "Πολύ καλή άμυνα"
INTIME SPORTS

Στην άμυνα που έπαιξαν οι παίκτες του, στάθηκε ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Πανιώνιος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον ΠΑΟΚ και πήρε την δωδέκατη νίκη του στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

" Παίξαμε πολύ καλή άμυνα και αυτό ήταν το κλειδί για τη νίκη. Θα μπορούσαμε η διοαφορά να έχει ανέβει περισσότερο, αλλά κάπου χάσαμε τον ρυθμό μας", δήλωσε ο Μπαρτζώκας και συμπλήρωσε:

" Σεβόμαστε τον ΠΑΟΚ που είναι καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Θέλω να δώσω συγχατηρήρια σε όλη την ομάδα και ειδικά στον Μπόισα, ο οποίος ήταν σπουδαίος αμυντικά. Τώρα κοιτάμε το παιχνίδι με τον ΚΑΟΔ".

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος τόνισε: " Ο ΠΑΟΚ είναι καλή ομάδα με έμπειρους παίκτες. Στην άμυνα ήμασταν καλοί, αλλά επιθετικά όχι και τόσο. Στο μεγαλύτερο διάστημα είχαμε πολλή ενέργεια".

Μαρκόπουλος: "Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος"

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Σούλης Μαρκόπουλος ανέφερε: " Ο Πανιώνιος ήταν καλύτερος και κέρδισε δίκαια τον αγώνα. Εμείς χάσαμε πολλά αμυντικά ριμπάουντ και βολές με αποτέλεσμα να μην είμαστε ανταγωνιστικοί ως το τέλος. Δεν έχω παράπονο από τα παιδιά που έκαναν ότι μπροούσαν. Τα γρήγορα φάουλ του Ντικούδη μας κόστισαν γιατί είναι ένας παίκτης στον οποίο στηρίζουμε πολλά. Χρειαζόμαστε βελτίωση και γι' αυτό δουλεύουμε παρά τα προβλήματα".

Ο Δημήτρης Αράπης συμπλήρωσε: " Χάσαμε πολά ριμπάουντ και βολές και έτσι δεν μπορούσαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Πιστεύω ότι η δουλειά που κάνουμε θα αποδώσει. Ταμείο θα κάνουμε στο τέλος".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ