STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Παλεύει όλα τα παιχνίδια ο Ηλυσιακός"

Μπαρτζώκας: "Παλεύει όλα τα παιχνίδια ο Ηλυσιακός"
INTIME SPORTS

Διαφορετική άποψη είχαν οι Γιώργος Μπαρτζώκας και Κώστας Φλεβαράκης, όσον αφορά την διαιτησία. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Πανιώνιος επικράτησε δύσκολα στο κλειστό των Ιλισίων του Ηλυσιακού με 78-76 και πήρε ακόμα μία νίκη στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

" Η νίκη μας είναι σημαντική καθώς επετεύχθη απέναντι σε μια ομάδα που παλεύει όλα τα παιχνίδια και τα γυρίζει", τόνισε αρχικά ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιώργος Μπαρτζώκας και συμπλήρωσε:

" Σήμερα βέβαια έπαιξαν ρόλο οι κακές επιλογές μας στην επίθεση και τα παιδαριώδη λάθη, όμως έχω ένσταση και για τη διαιτησία σε δύο τουλάχιστον φάσεις. Στις τρεις βολές του Χατζή όπου ο Μπατής δεν τον ακούμπησε και στα 5’’ όπου δεν υπήρξε καμία επαφή μεταξύ του Κις και του Τόμπσον. Είμαστε σε καλή κατάσταση και πρέπει να το αποδείξουμε στο ματς με τον Άρη".

Ο τεχνικός του Ηλυσιακού, Κώστας Φλεβαράκης δήλωσε: " Για μία ακόμη φορά γυρίσαμε ένα ματς και θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά για την τεράστια προσπάθεια που κάνουν. Ο Ηλυσιακός προσπαθεί με εντιμότητα και χαμηλά οικονομικά δεδομένα να πετύχει τους στόχους του και ταυτόχρονα να μην συνεχίσει αυτή την κατάσταση ασυδοσίας που οδήγησε εδώ που οδήγησε την ελληνική κοινωνία.

Απαιτούμε όμως μεγαλύτερο σεβασμό από όλους. Και μιας και ο Γιώργος αναφέρθηκε στη διαιτησία, εγώ θα πω μόνο τούτο. Ο Ηλυσιακός είναι μακράν από τη δεύτερη η πιο αδικημένη ομάδα του πρωταθλήματος".

Ο Στέλιος Ιωάννου τόνισε: "Παίξαμε απέναντι σε μια καλή ομάδα και πήραμε μία ακόμη σημαντική νίκη εν όψει της συνέχειας", με τον Νίκο Παπανικολόπουλο να δηλώνει: " Για ένα ακόμη ματς χάνουμε στον πόντο… Μόνο εμείς κι ο κόουτς γνωρίζουμε το πόσο δουλεύουμε για να δείχνουμε αυτή την εικόνα στα ματς… Κρίμα…".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ