STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ηλυσιακός - Πανιώνιος 76-78

Ηλυσιακός - Πανιώνιος 76-78
INTIME SPORTS

Σε έναν συγκλονιστικό αγώνα ο Πανιώνιος επικράτησε στο κλειστό των Ιλισίων του Ηλυσιακού με 78-76. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε στο κλειστό των Ιλισίων με τον Πανιώνιο να παίρνει τους δύο βαθμούς της νίκης με 78-76 κόντρα στον Ηλυσιακό.

Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν, αλλά δεν κατάφεραν να ισοφαρίσουν με τον Νάνα στην τελευταία φάση, ώστε να στείλουν το παιχνίδι στην παράταση.

Ο αγώνας:

Ο Ηλυσιακός θα προσπαθήσει με τον Λεωνίδα Κασελάκη στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης να επιβάλει τον ρυθμό του. Με αυτόν τον τρόπο θα καταφέρει να προηγηθεί με 6-4 στο 3'. Στη συνέχεια, όμως ο Πανιώνιος θα ανεβάσει την απόδοση του και θα περάσει μπροστά, έπειτα από τρίποντο του Ντίμπλερ (10-11).

Οι γηπεδούχοι θα αντιδράσουν και με τον Ντι Τζέι Τόμπσον (1/2 βολές) θα ξεφύγουν με 16-13. Σε εκείνο το σημείο οι Νεοσμυρνιώτες με δύο διαδοχικά τρίποντα του Νάτζφεϊ, καλάθι και εύστοχη συμπληρωματική βολή του Μπόισα και ένα τρίποντο από τον Μπίλι Κις θα αποσπαστούν με τέσσερις πόντους (21-25).

Στα τελευταία λεπτά του πρώτου δεκαλέπτου ο Ηλυσιακού θα καταφέρει να μαζέψει την διαφορά και να κλείσει την πρώτη περίοδο στο -1 (24-25).

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου ο Πανιώνιος θα συνεχίσει να ελέγχει την αναμέτρηση. Ο Στίβεσον θα σημειώσει στο 15' το 30-37, ενώ είχε προηγηθεί καλάθι από τον Τσιάκο, ο οποίος είχε μειώσει σε 30-35.

Στο 18' ο Νίκος Χατζής θα μειώσει σε 36-39 για να απαντήσει με εύστοχο σουτ τριών πόντων ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς (36-42). Το ημίχρονο θα ολοκληρωθεί με προβάδισμα έξι πόντων των φιλοξενούμενων (39-45), έχοντας 7/15 τρίποντα (47%).

Πάτησε γκάζι και ξέφυγε...

Στην τρίτη περίοδο, ο Πανιώνιος ανέβασε την απόδοση του ακόμα περισσότερο και κατάφερε με τρίποντο από τον Μάριο Μπατή και τέσσερις διαδοχικούς πόντους από τον Στεφάν Νάτζφεϊ να ξεφύγει για πρώτη φορά στο παιχνίδι με δέκα πόντους (42-52).

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν την πίεση και ο Στίβεσον θα σημειώσει το 42-54 έξι λεπτά πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου. Σε εκείνο το σημείο ο Πανιώνιος θα... πατήσει γκάζι και θα αποσπαστεί στο 28' με 48-64, ύστερα από δύο εύστοχες βολές του Παραγιού για να κλείσει έπειτα από πίεση του Ηλυσιακού το 30' στο 55-65.

Παραλίγο τα πάνω - κάτω!

Το συγκρότημα του Γιώργου Μπαρτζώκα θα ξεφύγει με 58-70, ύστερα από καλάθι και εύστοχη συμπληρωματική βολή από τον Βλαδίμηρο Γιάνκοβιτς. Παρόλα αυτά, ο Ηλυσιακός θα αντιδράσει και με διαδοχικά εύστοχα σουτ τριών πόντων του Νίκου Παπανικολόπουλου θα πλησιάσει στους έξι πόντους στο 35' (64-70).

Ο Πανιώνιος δεν θα πετύχει καλάθι ο Νίκος Χατζής θα ευστοχήσει σε τρίποντο και ο Νάνα θα κλέψει τη μπάλα για να φέρει τους γηπεδούχους στο -1 στο 36'! Στα τελευταία λεπτά της αναμέτρησης το ματς θα πάει στις βολές με τις δύο ομάδες να χάνουν κρίσιμες προσπάθειες. Ο Κις με 1/2 βολές θα κάνει το 76-78, ενώ ο Ηλυσιακός δεν θα καταφέρει να ισοφαρίσει στην εκπνοή με αποτέλεσμα οι φιλοξενούμενοι να πάρουν τη νίκη με 78-76.

Τα δεκάλεπτα: 24-25, 39-45, 55-65, 76-78.

Όσον αφορά τα στατιστικά της αναμέτρησης ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε πώς τα πλήρη στατιστικά θα καταχωρηθούν αύριο (23/01)... " Τεχνικό πρόβλημα που δημιουργήθηκε αιφνίδια στον υπολογιστή της στατιστικής υπηρεσίας του ΕΣΑΚΕ, καθιστά αδύνατη την συνέχιση της μετάδοσης των online στατιστικών, καθώς και την καταχώρηση των τελικών στατιστικών του αγώνα.

Τα πλήρη στατιστικά θα καταχωρηθούν αύριο Δευτέρα στο site του ΕΣΑΚΕ. Λυπούμαστε για την απροσδόκητη αυτή εξέλιξη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ