STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Ήταν ένα ματς σε δύσκολη περίοδο για εμάς"

Μπαρτζώκας: "Ήταν ένα ματς σε δύσκολη περίοδο για εμάς"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τον τραυματισμό του Πρίντεζη, αλλά και τη νίκη της ομάδας του απέναντι στον Πανιώνιο.

Ο Ολυμπιακός νίκησε στο κλειστό της Νέας Σμύρνης τον Πανιώνιο, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να μιλάει για το θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του.

" Ηταν ένα παιχνίδι σε μια δύσκολη περίοδο για μας, καθώς ερχόμαστε από τη σειρά με την Εφές που καταναλώσαμε μεγάλη ενέργεια, ξέραμε τι ομάδα είναι ο Πανιώνιος, τι θα αντιμετωπίζαμε", είπε ο Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

" Οι συνθήκες δυστυχώς δεν βοήθησαν να χαρούν όσοι το είδαν το ματς είτε από το γήπεδο είτε από την τηλεόραση καθώς ήταν άδειο το κλειστό και είχε πολλή ζέστη".

Για το σχήμα με τα τρία γκαρντ που χρησιμοποίησε τόνισε: " Έπαθε διάστρεμμα πριν από το πρώτο ημίχρονο ο Πρίντεζης θέλαμε να μοιράσουμε χρόνο να παίξει ο Πέρκινς και να γίνει μοίρασμα σωστό ώστε να μην χαλάσει την «προπόνηση». Ελπίζω του Πρίντεζη να μην είναι κάτι σοβαρό, έπαθε διάστρεμμα".

Ο Κάιλ Χάινς τόνισε από την πλευρά των παικτών: " Κάναμε καλή δουλειά απέναντι σε μία καλή ομάδα και δεν ήταν εύκολο ιδίως καθώς προερχόμασταν από μία δύσκολη σειρά με την Εφέ για την Ευρωλίγκα. Πρέπει να συγκεντρωθούμε τώρα για τον αγώνα που έχουμε μπροστά μας, με την ΤΣΣΚΑ για τον ημιτελικό της Ευρωλίγκας".

Σφαιρόπουλος: "Θα μπορούσαμε να είχαμε καλύτερα διαστήματα"

Ο προπονητής του Πανιωνίου, Γιάννης Σφαιρόπουλος δήλωσε: " Κατ’ αρχήν θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό και τον κόουτς για την πρόκριση στο φάιναλ-φορ. Για εμάς ήταν δύσκολο να παίξουμε μετά από 15 μέρες απραξίας. Στην αρχή της σεζόν παίζαμε κάθε τρεις μέρες όταν είχαμε και την Ευρώπη, μετά κάθε εβδομάδα και τώρα κάθε δύο εβδομάδες και έτσι είναι δύσκολο να κρατήσουμε ρυθμό.

Ξεκινήσαμε καλά στον αγώνα όμως ο Ολυμπιακός έδειξε προσαρμοστικότητα στις συνθήκες του και ειδικά στη δεύτερη και τρίτη περίοδο έδειξε την ποιότητά του όταν μας ανάγκασε σε βεβιασμένες ενέργειες στα σουτ. Στο τέλος κάναμε την προσπάθειά μας και θεωρώ ότι είναι σημαντικό πως δεν τα παρατήσαμε. Θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερα διαστήματα μέσα στον αγώνα. Είναι κρίμα το ότι παίξαμε δίχως κόσμο αφού μας έλειψε ο έκτος παίκτης. Θέλουμε τον κόσμο μας και πάντα με κόσμια συμπεριφορά".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ