STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι"

Μπαρτζώκας: "Ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι"
INTIME SPORTS

Την ελπίδα ο Πανιώνιος να συνεχίσει την εξαιρετική του πορεία εξέφρασε ο Γιώργος Μπαρτζώκας που καταδίκασε τα όσα έγιναν στο τέλος. Φραγκιάς: "Κέρδισαν δίκαια"

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του αγώνα του Πανιωνίου με τον Κολοσσό (74-55), καταδίκασε τα επεισόδια που έγιναν μετά το τέλος του αγώνα.

"Είχαμε υψηλό κίνητρο και παίξαμε συγκεντρωμένα", υπογράμμισε ο Γιώργος Μπαρτζώκας και συνέχισε:

"Ικανοποιημένος ήταν μετά τον αγώνα ο Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος επισήμανε: Η άμυνά μας ειδικά πάνω στους Χάτεν και Τσάμη ήταν πολύ καλή και όλα τα παιδιά έδωσαν τα πάντα. Όλοι έχουν τον ρόλο τους στην ομάδα και ελπίζω να συνεχίσουμε έτσι. Φυσικά και καταδικάζω αυτά που έγιναν στο τέλος. Είναι γελοία".

Από την πλευρά του, ο Μάριος Μπατής επισήμανε: "Ήταν το καλύτερο παιχνίδι για εμάς ως σήμερα. Τα όσα έγιναν είναι απαράδεκτα και αμαυρώνουν την ιστορία της ομάδας. Πάντως εντός του γηπέδου δεν έγινε το παραμικρό και ο κόσμος ήταν άψογος".

Φραγκιάς: "Κέρδισε δίκαια ο Πανιώνιος"

Στην αντίπερα όχθη, ο Βασίλης Φραγκιάς τόνισε ότι η ομάδα του δεν ήταν έτοιμη πνευματικά για αυτό το παιχνίδι. "Ο Πανιώνιος κέρδισε δίκαια. Εμείς δεν ήμασταν έτοιμοι πνευματικά και δεν παίξαμε καθόλου καλά. Με στεναχώρησε ο τρόπος που χάσαμε. Θα μιλήσουμε με τα παιδιά για να δούμε τι δεν πήγε καλά", επισήμανε ο προπονητής του Κολοσσού.

Τέλος, ο Αντώνης Ασημακόπουλος υπογράμμισε: "Κάποια τυπάκια αμαυρώνουν την ιστορία του Πανιωνίου. Ευτυχώς που από τη ρίψη του μπουκαλιού δεν χτύπησε κανείς".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ