STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μπαρτζώκας: "Δεν έχουμε στο μυαλό μας μεταγραφή"

Μπαρτζώκας: "Δεν έχουμε στο μυαλό μας μεταγραφή"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας μίλησε για τη νίκη της ομάδας επί του Ηλυσιακού, ενώ πρόσθεσε πώς οι "ερυθρόλευκοι" δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε κάποια μεταγραφική κίνηση. Διαβάστε τι δήλωσε και ο Γιώργος Γεωργάκης στο ντεμπούτο του με τη φανέλα της ομάδας.

Ο Ολυμπιακός επικράτησε χωρίς να δυσκολευτεί του Ηλυσιακού με 113-75, με τον Γιώργο Μπαρτζώκα να στέκεται στο γεγονός πώς οι παίκτες του έδωσαν 30 ασίστ, ενώ ξεκαθάρισε πώς οι Πειραιώτες δεν πρόκειται να προχωρήσουν σε κάποια μεταγραφή.

" Κάναμε ένα πολύ καλό παιχνίδι και αξίζουν τα συχγαρητήρια οι παίκτες μου. Αποδείχτηκε ότι οι 13:00 είναι ιδανική ώρα για τζάμπολ σε τέτοιου είδους αναμετρήσεις, πραγματικά ότι καλύτερο για το μπάσκετ", δήλωσε ο Μπαρτζώκας και πρόσθεσε:

" Χάρηκα που είδα στις κερκίδες πολλά παιδάκια και οικογένειες αφού δεν έχει νυχτώσει και τους βολεύει. Σε ό,τι αφορά το παιχνίδι με τον Ηλυσιακό, το αντιμετωπίσαμε σα μία δυνατή προπόνηση παρά το γεγονός ότι 40 ώρες νωρίτερα είχαμε αγωνιστεί με την Αρμάνι. Δώσαμε 30 ασίστ, ανεβάσαμε το ρυθμό και όσοι βρέθηκαν στο γήπεδο πέρασαν καλά. Είχαμε την ευκαιρία να ξεκουράσαμε κάποιους παίκτες όπως τους Περπέρογλου και Αντιτς ενώ έπαιξαν όλοι. Μέλημά μας ήταν κυρίως να δώσουμε χρόνο συμμετοχής στους Κατσίβελη και Γεωργάκη", είπε ο Γιώργος Μπαρτζώκας.

Στη συνέχεια δήλωσε: " Του αξίζουν πολλά μπράβο για την προσπάθεια που κάνει και να ξέρετε ότι όταν μπαίνει στην προπόνηση δεν χαλάει καθόλου ο ρυθμός της. Αυτό είναι πολύ σημαντικό και μας βοηθάει πολύ. Από εκεί και πέρα όποτε μπαίνει στο παρκέ αν είστε σίγουροι ότι θα είναι ανταγωνιστικός".

Για το αν θα κάνει ο Ολυμπιακός κάποια μεταγραφή δήλωσε: " Δεν έχουμε στο μυαλό μας μεταγραφική ενίσχυση αν και υπάρχει αυτή η δυνατότητα αφού υπάρχει κενή θέση ξένου παίκτη. Είχαμε πει πως μόνο αν υπάρξει τραυματισμός η κρούσμα απειθαρχίας. Το δεύτερο αποκλείεται και το πρώτο ελπίζω να μη συμβεί. Κοιτάμε την αγορά λόγω των υψηλών προσδοκιών που υπάρχουν στον Ολυμπιακό αλλά δεν χρειάζεται να αποκτήσουμε κάποιον παίκτη αυτή τη στιγμή".

Γεωργάκης: "Ευχαριστώ τον κόουτς"

Ο Γιώργος Γεωργάκης από την πλευρά του δήλωσε: " Ευχαριστώ τον κόουτς που μου έδωσε την ευκαιρία να αγωνιστώ. Παίξαμε καλά. Για μένα στην αρχή ήταν δύσκολο, έπρεπε να προσπαθήσω να μπω σε αυτή τη διαδικασία, εκανα ό,τι μπορούσα. Πάλεψα και θα παλέψω ακόμη περισσότερο στη συνέχεια".

Ζευγώλης: "Κρατηθήκαμε μέχρι ένα σημείο..."

Ο προπονητής του Ηλυσιακού, Γιώργος Ζευγώλης δήλωσε: " Είμαι χαρούμενος που έχω δίπλα μου Έλληνα προπονητή. Αυτή είναι μια νίκη για τον Έλληνα προπονητή, το ίδιο ισχύει και για τον Πεδουλάκη.

Μπορέσαμε και κρατηθήκαμε στο ματς αλλά από ένα σημείο κι έπειτα έφυγε το παιχνίδι. Τη νέα χρονιά μας περιμένουν δύσκολα παιχνίδια και θα κάνουμε κάποιες αλλαγές στο ρόστερ. Η ομάδα έχει τη δυνατότητα να μείνει στην κατηγορία και για αυτό είμαστε εδώ".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ