STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μάρκοβιτς: "Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη"

Μάρκοβιτς: "Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη"
INTIME SPORTS

Ο Νέναντ Μάρκοβιτς έδωσε συγχαρητήρια στον Πανελευσινιακό για το παιχνίδι του, ενώ τόνισε πώς οι έξι νίκες στα τελευταία επτά ματς είναι αποτέλεσμα της δουλειάς και της υγείας που βγάζει ο σύλλογος.

Ο ΚΑΟΔ πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση απέναντι στον Πανελευσινιακό και κατάφερε να πάρει την εντός έδρας νίκη με 101-77.

" Καταρχήν συγχαρητήρια στην Ελευσίνα, τον κόουτς της και όλο το τιμ που δουλεύει γύρω από αυτόν γιατί όταν ήρθα στην Ελλάδα από παντού άκουγα ότι η Ελευσίνα είναι το πρώτο φαβορί για να πέσει στην Α2. Αυτοί όμως στα τελευταία ματς έκαναν μεγάλες νίκες και δίκαια έμειναν στην κατηγορία", τόνισε ο Μάρκοβιτς και πρόσθεσε:

" Ευχαριστώ τον κόσμο για την στήριξη που έδειξε σε όλη την διάρκεια που ήμουνα εδώ καθώς και όλους τους ανθρώπους που δουλεύουνε γύρω από την ομάδα για την πολύ καλή δουλειά που έκαναν τουλάχιστον το διάστημα που εγώ ήμουνα εδώ. Οι έξι νίκες στα εφτά τελευταία παιχνίδια δεν είναι μόνο αποτέλεσμα ότι παίκτες και προπονητές δουλέψαμε πολύ καλά αλλά και της υγείας που έχει αυτή η ομάδα.

Όλο αυτό το διάστημα δουλέψαμε χωρίς πίεση σε πολύ καλές συνθήκες για να πετύχουμε τον στόχο μας. Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλο τον κόσμο της Δράμας και όχι μόνο τους φιλάθλους μας για την φιλοξενία που μου πρόσφερε σε αυτήν την πόλη όπου από την πρώτη μέρα ένιωσα σαν το σπίτι μου".

Ο Κώστας Κακαρούδης είπε: " Ήταν ένα παιχνίδι γοήτρου για μας. Παρόλα αυτά δουλέψαμε όλη την εβδομάδα κανονικά σαν να παίζαμε ένα κρίσιμο παιχνίδι. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στην Ελευσίνα που έκανε ένα καταπληκτικό καμ μπακ στον Β΄ γύρο και έμεινε στην κατηγορία.

Η ομάδα μου έχει προοπτική και μέλλον. Εκ μέρους όλων των συμπαικτών μου θέλω να πω ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ παρόλο που γνωρίζω ότι δεν του αρέσει να αναφερόμαστε σε αυτόν στον ιδιοκτήτη της ομάδας για τις άψογες συνθήκες δουλειάς με τις οποίες λειτουργεί η ομάδα.

Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο και στους προπονητές μας, τόσο τον κ. Καλαφατάκη όσο και τον κ. Μάρκοβιτς, για την πολύ καλή συνεργασία που είχαμε όλη την χρονιά".

Σκαραφίγκας: "Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ"

Από την πλευρά του, ο κόουτς του Πανελευσινιακού, Γιώργος Σκαραφίγκας ανέφερε: " Πρώτα από όλα θέλω να δώσω συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ που είναι μία ομάδα που έχουμε κοινά σημεία. Είναι μία επαρχιακή ομάδα που βγάζει υγεία τόσο εντός παρκέ όσο και εκτός. Και αυτό το είδαμε και σήμερα.

Όπως επίσης συγχαρητήρια στον κόουτς Μάρκοβιτς για την δουλειά που έχει κάνει. Εμείς ήρθαμε με ελλιπή προετοιμασία γιατί μετά τον αγώνα με τον Ίκαρο επιχαμε αδειάσει ψυχολογικά και σωματικά. Παρόλα αυτά παίξαμε για 30΄ καλά και ευχαριστηθήκαμε το παιχνίδι.

Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες μου και στην διοίκηση που δεν έπαψαν να πιστεύουνε στην σωτηρία και έτσι καταφέραμε να πετύχουμε έναν πολύ μεγάλο στόχο".

Ο Τζαμάλ Ουίλσον τόνισε: " Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο ΚΑΟΔ έπαιξε πολύ καλά. Παρόλα αυτά εμείς είμαστε χαρούμενοι που παίξαμε σε αυτό το παιχνίδι. Ευχαριστώ τους συμπαίκτες μου και την ομάδα της Ελευσίνας που μου έδωσαν την ευκαιρία να παίξω στην Ελλάδα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ