STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Ο κόσμος ήταν από τα παλιά!"

Μαρκόπουλος: "Ο κόσμος ήταν από τα παλιά!"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος έδωσε συγχαρητήρια σε όλους για την πρόκριση του ΠΑΟΚ στα προκριματικά της Ευρωλίγκας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στον συγκλονιστικό κόσμο της ομάδας.

"Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο μας. Ο κόσμος δεν γέμισε απλώς το γήπεδο αλλά είχε φοβερό παλμό και θύμισε παλιές καταστάσεις όπως παλιά και μακάρι να έρχεται σε κάθε παιχνίδι", ανέφερε αρχικά ο Μαρκόπουλος.

Έπειτα τόνισε: " Θέλω να ευχαριστήσω πολύ κόσμο που συνέβαλε για να καταφέρει η ομάδα να φθάσει εδώ που έφθασε".

Στη συνέχεια δήλωσε: " Θέλω να ευχαριστήσω την διοίκηση που δεν εμπόδισε το έργο του τεχνικού τιμ. Το ότι φθάσαμε με τα προβλήματα που αντιμετωπίσαμε σε όλη την διάρκεια της χρονιάς να διεκδικήσει και να κατακτήσει την 3η θέση που είναι μεγάλη επιτυχία.

Κερδίσαμε πολύ πιο εύκολα από ότι δείχνει το τελικό σκορ. Ξεκινήσαμε με 10-0 και κρατήσαμε την διαφορά πάνω από τους 6-7 πόντους, σε ένα ντέρμπι και με παίκτες που είχε ο ΠΑΟΚ και οι οποίοι ζήσανε για πρώτη φορά ένα τέτοιο παιχνίδι. Είχαμε στόχους απέναντι στον Άρη και τους οποίους πετύχαμε και αν στο τέλος χαλαρώσαμε και δεχθήκαμε κάποια τρίποντα ήταν ένα λάθος λόγω απειρίας. Σίγουρα δεν ήταν καλό παιχνίδι λόγω του στρες με τους παίκτες να πρέπει να έχουνε μεγάλη εμπειρία για να ανταποκριθούνε. Ευχαριστώ τους παίκτες μου για την δουλειά και την συνεργασία που είχαμε".

Ντόζιερ: "Το θέλαμε παραπάνω"

Από την πλευρά του, ο Ρόμπερτ Ντόζιερ ανέφερε: " Θέλω να ευχαριστήσω τους φιλάθλους μας για την συμπαράστασή τους όλη την χρονιά. Σε μία δύσκολη και μακριά χρονιά. Παρόλα αυτά η ομάδα έμεινε ενωμένη. Το παλέψαμε μέχρι τέλους. Σήμερα ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι αλλά όπως φάνηκε το θέλαμε λίγο παραπάνω από τον Άρη όπως φάνηκε στα επιθετικά ριμπάουντ. Ευχαριστούμε και πάλι τους φιλάθλους μας και εύχομαι η παρουσία του ΠΑΟΚ στην Ευρωλίγκα να φέρει κάτι το πολύ θετικό για την ομάδα γενικότερα".

Για τα 18 ριμπάουντ που μάζεψε είπε: " Τα 18 ριμπάουντ νομίζω ότι ισοφάρισα το προσωπικό ρεκόρ μου. Όσο για του χρόνου είμαι ανοιχτός να συζητήσουμε με την ομάδα. Μου αρέσει η Θεσσαλονίκη και η σχέση μου με τον κόσμο και την ομάδα οπότε θα συζητήσουμε και θα δούμε τι θα γίνει".

Για την ατμόσφαιρα στις κερκίδες σημείωσε: " Ήταν εκπληκτική η ατμόσφαιρα που έζησα σήμερα. Έχω παίξει μεγάλα παιχνίδια στο κολέγιο και με πολύ κόσμο αλλά αυτό που έζησα σήμερα ήταν κάτι το εκπληκτικό και μας βοήθησαν μένοντας όρθιοι κάνοντας αυτό που έπρεπε να κάνουνε και δεν μας εμπόδισαν να κάνουμε αυτό που θέλαμε να κάνουμε".

Για το ομαδικό μπάσκετ του ΠΑΟΚ στην διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου δήλωσε: " Έχουμε παίξει πολύ ομαδικό μπάσκετ στην διάρκεια της χρονιάς και τα εύσημα ανήκουν στον προπονητή και το τεχνικό τιμ γιατί αν και κουραζόμασταν αρχίσαμε να αποδίδουμε αυτόματα μέσα στο γήπεδο και να φθάσουμε στον τελικό μας στόχο".

Ειδικά για τον Σούλη Μαρκόπουλο τόνισε: " Είναι ένας έμπειρος προπονητής και αν και είμαι νέος έμαθα πολλά περισσότερα πράγματα από τους περσινούς μου προπονητές μου χωρίς να θέλω να τους θίξω μέσα από την επανάληψη. Θέλοντας να μας κρατάει σε ρυθμό αγώνα και γενικά η όλη λογική του με βοήθησε σαν παίκτη αλλά και την ομάδα".

Πάρτι στα αποδυτήρια...

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ αμέσως μετά το τέλος του αγώνα έστησαν το δικό του πάρτι στα αποδυτήρια της Πυλαίας. Σαμπάνιες, χοροί και διάφορα πειράγματα μεταξύ των παικτών, οι οποίοι αποθέωσαν και τον Σούλη Μαρκόπουλο. Παρόντες ήταν και οι Μιλτιάδης Κανώτας, Νίκος Σταυρόπουλος και Τέλης Ζουρνατζίδης.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ