STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Είχαμε ψυχραιμία στην παράταση..."

Μαρκόπουλος: "Είχαμε ψυχραιμία στην παράταση..."

Διαβάστε τι δήλωσε ο Σούλης Μαρκόπουλος για τη νίκη του ΠΑΟΚ επί του Ρεθύμνου

Ο Σούλης Μαρκόπουλος στάθηκε στην ψυχραιμία που είχε ο ΠΑΟΚ στην διάρκεια της παράτασης. Συγκεκριμένα είπε:

" Ευχαριστώ τον κόσμο. Το ματς σήμερα πρέπει να το διαβάζουμε σωστά για να μην κάνουμε τα ίδια λάθη στην συνέχεια. Στο ημίχρονο είχαμε μια διαφορά αλλά μετά χάσαμε την συγκέντρωσή μας και τα αμυντικά ριμπάουντ. Δεν είχαμε καλές επιλογές στην επίθεση αλλά είχαμε ψυχραιμία στην παράταση. Πάντα τα ματς της πρώτης αγωνιστικής είναι δύσκολα παιχνίδια. Ελπίζουμε να βελτιωθούμε και να αντεπεξέλθουμε στο δύσκολο πρόγραμμα που έχουμε".

Για το πρόβλημα του ΠΑΟΚ στα αμυντικά ριμπάουντ: " Ηταν πιο πολύ πρόβλημα συγκέντρωσης. Υπάρχει ένα τεχνικό θέμα αλλά θα το δούμε εμείς μεταξύ μας".

Για το αν ο ΠΑΟΚ δεν περίμενε να προηγηθεί με 18-1 και τι έγινε στην συνέχεια: " Είχαμε δυσκολίες στο τρίτο δεκάλεπτο ώστε να βρούμε τον δρόμο προς το καλάθι. Δύο βασικοί μας σκόρερ είχαν πρόβλημα με τα φάουλ. Είδατε πως ο Χαραλαμπίδης μπήκε στο τέλος και στην παράταση. Οι αντίπαλοι προσπάθησαν να χτυπήσουν εκεί που είχαμε πρόβλημα με τα φάουλ".

Χαραλαμπίδης: "Επιθετική δυσλειτουργία μετά το πρώτο δεκάλεπτο"

Ο Κώστας Χαραλαμπίδης ανέφερε: "Θέλω να πω εκ μέρους όλης της οικογένειας του ΠΑΟΚ ένα καλωσόρισμα στον Σαλτσίδη. Είχε ένα προσωπικό θέμα υγείας και είμαστε χαρούμενοι που τον είδαμε στο γήπεδο. Το ματς ήταν δύσκολο, δεν διέφερε σχετικά με αυτά που σκεφτόμασταν. Οι πρεμιέρες κρύβουν παγίδες. Κρατάμε το πρώτο δεκάλεπτο γιατί μετά είχαμε επιθετική δυσλειτουργία. Είναι εξωφρενικό νούμερο να δέχεται μια ομάδα 24 ριμπάουντ. Ετσι όπως πήγε το ματς, στο τέλος ίσως κέρδισε ο πιο τυχερός. Εχουμε μεγάλο δρόμο να διανύσουμε. Ξέρουμε ποιοι είμαστε και τι μπορούμε να καταφέρουμε".

Για την άμυνα: " Η δική μας ομάδα θέλουμε να βασίζεται στην άμυνα. Εχουμε χρόνο και διάθεση να τα διορθώσουμε όλα".

Για μια συνομιλία που είχε με τον διαιτητή μετά από τεχνική ποινή: " Η συνομιλία είχε να κάνει για το αν είχαμε προειδοποίηση και αν με την πρώτη ευκαιρία έδωσε τεχνική ποινή".

Βον: "Δεν έχω παίξει μπροστά σε τέτοιο κόσμο"

Ο Τζούλιαν Βον δήλωσε: " Μείναμε συγκεντρωμένοι και δεν χάσαμε την πίστη μας στην νίκη στ τέλος. Είναι καλό να δούμε πώς αντιδρούμε σε καταστάσεις όπως την σημερινή".

Για το ότι στο δεύτερο ημίχρονο δεν πήγε τόσο καλά όσο στο πρώτο: " Δεν μπορεί ένας παίκτης να βάζει 50 πόντους. Το σημαντικό είναι όλη η ομάδα να παίζει καλά και όχι να προσφέρει ένας άτομο".

Για τον κόσμο του ΠΑΟΚ: " Δεν έχω ξαναπαίξει μπροστά σε τέτοιους φιλάθλους. Είμαι εντυπωσιασμένος από την παρουσία του κόσμου σε αυτό το παιχνίδι. Δημιουργούν μια καλή ατμόσφαιρα και νιώθουμε την ώθηση του κόσμου".

Για το αν "έκατσε" ο ΠΑΟΚ μετά το 18-1: " Δεν οφείλεται τόσο σε εμάς. Το Ρέθυμνο βρήκε ρυθμό".

Για τον Χαραλαμπίδη: " Έδειξε τα στάνταρ που έχει σαν παίκτης. Ανέβηκε στο δεύτερο ημίχρονο και ήταν... περισσότερο Κώστας".

Για τα πολλά χαμένα αμυντικά ριμπάουντ: "Είναι σίγουρα ένα πρόβλημα και αυτό πρέπει να το διορθώσουμε άμεσα. Κάποια από τα επιθετκά ριμπάουντ του Ρεθύμνου ήταν μετά από αναπηδήσεις αλλά πρέπει να βρούμε λύσεις. Δεν είναι θέμα των κοντών ή των ψηλών αλλά είναι θέμα όλης της ομάδας και πρέπει να βρούμε την λύση".

600 εισιτήρια, γράφτηκαν υβριστικά συνθήματα και μπουκάλια

Περίπου 600 εισιτήρια κόπηκαν στο ματς (στο γήπεδο ήταν περίπου 2000 φίλοι του ΠΑΟΚ). Ακόμη στο φύλλο αγώνος γράφτηκαν υβριστικά συνθήματα αλλά και τρία μπουκάλια που έπεσαν στην διάρκεια του αγώνα και στο τέλος αυτού.

Σκουρτόπουλος: "Αν ευστοχούσε ο Αλεν..."

Ο Θανάσης Σκουρτόπουλος μετά το τέλος του αγώνα με τον ΠΑΟΚ στάθηκε στο ότι κακώς έγινε φάουλ στον Κώστα Χαραλαμπίδη στην κανονική διάρκεια του αγώνα αλλά και στο ότι στην τελευταία επίθεση ο Αλεν έχασε την ευκαιρία να δώσει την νίκη στον ΑΓΟΡ.

Συγκεκριμένα είπε:

" Είδαμε ένα δυνατό παιχνίδι. Με το λέι απ του Αλεν θα μπορούσαμε να κερδίσουμε ενώ κάναμε λάθος φάουλ στον Χαραλαμπίδη στα έξι δευτερόλεπτα. Δεν υπήρχε εντολή για φάουλ. Μετά το τάιμ άουτ στην επίθεση ο Αλεν σε λέι απ αστόχησε αν και δεν υπήρχε ιδιαίτερη πίεση. Καλύψαμε την διαφορά μετά το πρώτο δεκάλεπτο, έχοντας ενέργεια γιατί σίγουρα υστερούμε σε εμπειρία από τον ΠΑΟΚ. Εχουμε 9 νέους παίκτες ενώ εγώ σήμερα κλείνω έναν μήνα μετά την επιστροφή από την Ισπανία. Παλέψαμε και έδωσε μπράβο στους παίκτες μου. Για εμάς δεν είχαμε τίποτα να χάσουμε και θέλουμε να διεκδικούμε τα παιχνίδια μέσα και έξω από το Ρέθυμνο".

Καλαμπόκης: "Μπορούσαμε να νικήσουμε στο τέλος"

Ο Γιάννης Καλαμπόκης δήλωσε: " Ηταν συναρπαστικό ματς. Στο πρώτο δεκάλεπτο ήμασταν νωθροί αλλά στο τέλος είχαμε την ευκαιρία να κερδίσουμε. Δυστυχώς με ένα φάουλ πήγε το ματς στην παράταση. Δεν καταφέραμε να κάνουμε ένα σημαντικό διπλό αλλά έχουμε εμπιστοσύνη στις δυνατότητές μας. Από ένα σημείο και μετά προσεγγίσαμε το ματς πιο σωστά, δώσαμε σημασία στην άμυνα και έτσι μπήκαμε στον αγώνα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ