STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μαρκόπουλος: "Δύσκολο το ματς με τον Φάρο"

Μαρκόπουλος: "Δύσκολο το ματς με τον Φάρο"
INTIME SPORTS

Ο Σούλης Μαρκόπουλος μίλησε για την νίκη απέναντι στα Τρίκαλα αλλά και για το παιχνίδι με τον Φάρο. Φλεβαράκης: "Σαν να έπαιζαν παιδάκια απέναντι στους Μπουλς"

Για την νίκη απέναντι στα Τρίκαλα αλλά και για τον ημιτελικό Κυπέλλου με τον Φάρος μίλησε ο Σούλης Μαρκόπουλος.

Συγκεκριμένα είπε: "Συγχαρητήρια στους παίκτες γιατί το θέμα ήταν το πώς θα αποδώσουμε σε κομμάτια του παιχνιδιού μετά τις δύο τελευταίες νίκες και κάπου οι παίκτες ξέφυγαν από τους στρόχους τους. Ηταν στοχευμένοι όμως στην άμυνα, αρκετά καλοί στην επίθεση και πήραμε την διαφορά στο πρώτο δεκάλεπτο.

Στο τρίτο δεκάλεπτο βρήκαμε λύσεις και όταν παίζουμε καλά στην άυνα, αυτό μας δίνει περισσότερα στην επίθεση. Εχουμε τώρα ένα δύσκολο ματς Κυπέλλου. Πολλοί λένε πως ο ΠΑΟΚ είναι φαβορί αλλά δεν είναι έτσι τα πράγματα. Ο Φάρος έχει παίκτες που φέτος θα μπορούσαν να παίζουν στην κατηγορία".

Για τον τρόπο που χάθηκαν τα ματς με Ολυμπιακό και Παναθηναικό: "Δεν κοιτάζουμε τους αντιπάλους αλλά τι λάθη έκανε η ομάδα μας σε κάθε ματς που χάνουμε. Αυτά (σ.σ. τα λάθη) τα αναλύει ο προπονητής στους παίκτες για να μην συμβούν ξανά τα ίδια πράγματα. Βάζεις μια βολή και κερδίζεις και χάνεις μια άλλη και χάνεις".

Για το αν ο Σχορτσανίτης ενημέρωσε πως θα παραμείνει στον ΠΑΟΚ: "Δεν ξέρω. Ο,τι είναι να γίνει, είναι μέσω της διοίκησης (σ.σ. γενικότερα στον ΠΑΟΚ υπάρχει η αίσθηση πως ο παίκτης θα παραμείνει).

Οι επαφές και η θέση του ΠΑΟΚ για Σχορτσανίτη

Να σημειωθεί πως ο εκπρόσωπός του Σοφοκλή Σχορτσανίτη την Τετάρτη μίλησε με ανθρώπους του ΠΑΟΚ, όπως κάνει καθημερινά βέβαια και στον "Δικέφαλο" εκτιμούν (δίχως να μπαίνουν σε διαδικασία να προβλέψουν το τι θα γίνει) πως την Πέμπτη θα ενημερωθούν επισήμως από την πλευρά του παίκτη για το τι μέλλει γενέσθαι στην υπόθεση παραμονής του Ελληνα σέντερ.

Κακαρούδης: "Περιμένουμε πώς και πώς το ματς Κυπέλλου"


Ο καλαθοσφαιριστής του ΠΑΟΚ, Κώστας Κακαρούδης είπε: "Ξέραμε πως ήταν ένα επικίνδυνο ματς και έπρεπε να είχαμε συγκέντρωση. Το καταφέραμε, αν και είχαμε κάποια σκαμπανεβάσματα. Πετύχαμε μια νίκη απέναντι σε μια αξόμαχη ομάδα με έναν αξιόλογο προπονητή που έχει πλάνο στο παιχνίδι του".

Για το ότι ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερες προσπάθειες στα τρίποντα σε σχέση με τα δίποντα: "Στηριζόμαστε στο μακρινό σουτ. Είναι καλό να έχουμε απειλή από μακριά. Με την έλευση του Σοφοκλή έχουμε διαφορετικό στυλ παιχνίδιου".

Για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Φάρο: "Εχει κερδίσει τον σεβασμό όλων ο Φάρος. Πρέπει να παρουσιαστούμε πανέτοιμοι σε ένα πολύ σημαντικό ματς για εμάς το οποίο περιμένουμε πώς και πώς".

Φλεβαράκης: "Λες και ήταν αντίπαλος οι Σικάγο Μπουλς"

Ο τεχνικός των Τρικάλων, Κώστας Φλεβαράκης στάθηκε στο κακό πρώτο δεκάλεπτο της ομάδας του (σ.σ. ο ΠΑΟΚ κέρδιζε στο 10' με 26-4): "Να δώσω μπράβο στον ΠΑΟΚ για την νίκη και για την πρόκριση στο Eurocup. Στο πρώτο δεκάλεπτο δεν μπήκαμε καν στο ματς. Είναι λες και έμπαιναν παιδάκια στο United Center και έπαιζαν με τους Σικάγο Μπουλς. Ο ΠΑΟΚ έλεγχε απόλυτα το ματς στα πρώτα τρία δεκάλεπτα και εμείς προσπαθούσαμε να κατεβάσουμε το σκορ. Εγώ την ομάδα του ΠΑΟΚ την πιστεύω και μετά των ερχομό του Σοφοκλή και του Χάτσερ, έχει δείξει πως είναι καλή ομάδα. Ελπίζω να μην έχουμε ξανά ένα τέτοιο δεκάλεπτο και στα χρόνια που ήμουν στα Τρίκαλα ήταν ελάχιστα τα ματς που δεν ήμασταν ανταγωνιστικοί".

Για το κακό πρώτο δεκάλεπτο: "Εξηγήσεις μπορώ να πω πολλές. Το τελευταίο ματς πήρε ενέργεια από την ομάδα. Οταν έχεις να παίξεις με έναν τόσο ποιοτικό αντίπαλο και ξεκινάς τόσο χαλαρός είναι δύσκολα. Μπήκαμε άσχημα πνευματικά. Μην βλέπουμε τα δικά μας μόνο, αλλά και την ανωτερότητα του αντιπάλου. Γενικά παλεύουμε όλα τα ματς και προσπαθούμε να βελτιωνόμαστε. Αυτή η ομάδα έχει δείξει πως παλεύει. Ματς σαν αυτό με το Λαύριο υπάρχει το 'πρέπει' της νίκης".

Για το ματς του ΠΑΟΚ με τον Φάρο: "Ο ΠΑΟΚ είναι το φαβορί αλλά ο Φάρος έχει ποιοτικούς παίκτες. Ο ΠΑΟΚ είναι σε καλή κατάσταση και εξαρτάται από αυτόν. Μετά από τόσα χρόνια, θέλω ο ΠΑΟΚ να πάει στον τελικό. Πάει πολλά χρόνια που ο ΠΑΟΚ διεκδίκησε τον τίτλο. Νομίζω ήρθε η ώρα".

Καραθανάσης: "Δίκαια νίκησε ο ΠΑΟΚ"


Ο καλαθοσφαιριστής των Τρικάλων, Γιάννης Καραθανάσης ανέφερε: "Συγχαρητήρια στον ΠΑΟΚ, είναι καλή ομάδα. Στο δεύτερο δεκάλεπτο προσπαθήσαμε να γυρίσουμε το ματς και τα καταφέραμε. Ο ΠΑΟΚ όμως ξέρει να μεταχειρίζεται τέτοιες καταστάσεις και δίκαια κέρδισε. Σχετικά με την απόδοσή μου (σ.σ. είχε 11 πόντους), η ατομική μου προσπάθεια βγήκε μέσα από την ομάδα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ