STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Μανωλόπουλος: "Αρχές στην άμυνα και την επίθεση"

Μανωλόπουλος: "Αρχές στην άμυνα και την επίθεση"
INTIME SPORTS

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε για το ματς με τον ΠΑΟΚ, τονίζοντας πώς διαθέτει έναν πολύ καλό προπονητή που έχει δώσει αρχές στην ομάδα. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος μίλησε στο blog που διατηρεί στην επίσημη ιστοσελίδα του Παναθηναϊκού για την εκτός έδρας αναμέτρηση με αντίπαλο τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη.

Ο συνεργάτης του Αργύρη Πεδουλάκη δήλωσε παράλληλα ότι οι παίκτες του θα πρέπει να έχουν μεγάλη συγκέντρωση στην τακτική για να πάρουν το θετικό αποτέλεσμα στο τελευταίο παιχνίδι του "τριφυλλιού" πριν την έναρξη των πλέι οφ.

" Καλησπέρα…

Σε λίγες ώρες αναχωρούμε με προορισμό τη Θεσσαλονίκη για τον αγώνα με τον ΠΑΟΚ και την τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου. Το ρόστερ του ΠΑΟΚ έχει συρρικνωθεί σε σχέση τον πρώτο γύρο. Λείπουν κατ’ αρχήν δύο πολύ έμπειροι παίκτες όπως ο ΜακΓκραθ και ο Χαριτόπουλος. Ο ένας στα γκαρντ και ο άλλος στους ψηλούς.

Παρόλα αυτά είναι μια ομάδα, η οποία παραμένει καλή και η οποία έχει έναν πολύ καλό προπονητή. Έχει δώσει στην ομάδα αρχές και στην άμυνα και στην επίθεση και διαθέτει και παίκτες με εμπειρία. Παίκτες όπως ο Λάζαρος Παπαδόπουλος, ο οποίος δίνει δημιουργία στο λόου ποστ και εμπειρία, ή τον Χαραλαμπίδη, ο οποίος είναι πολύ έμπειρος και ικανότατος δημιουργός, αλλά και σκόρερ. Από εκεί και πέρα έχει παίκτες κλειδιά, όπως είναι ο Χάτσερ ο οποίος είναι αρκετά καλός δημιουργός περισσότερο μέσα από διεισδύσεις, έχει σουτέρ όπως ο Δέδας, ο Χαραλαμπίδης και διαθέται και νέα παιδιά που έχουν δίψα και ενέργεια, όπως ο Τσαϊρέλης, ο Κασελάκης, ο Μαργαρίτης, οι οποίοι έχουν υψηλό βαθμό αγωνιστικότητας τόσο στην άμυνα, όσο και στην επίθεση.

Εμείς από την πλευρά μας παίζοντας στο γήπεδο του ΠΑΟΚ, πρέπει να έχουμε πολύ μεγάλη συγκέντρωση στην τακτική σε ότι αφορά το συγκεκριμένο παιχνίδι. Θα πρέπει να επικεντρωθούμε στα δυνατά τους στοιχεία και να επιτεθούμε στις αδυναμίες τους. Σημαντικό ήταν για την ομάδα ότι ο Κάρι είχε το χρόνο να κάνει κάποιες επιπλέον προπονήσεις μαζί μας. Από προπόνηση σε προπόνηση και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα προσαρμόζεται όλο και περισσότερο. Είναι καλός σκόρερ, είναι ικανός δημιουργός και προσαρμόζεται. Γενικότερα κάναμε αρκετά καλές προπονήσεις αυτό το διάστημα, παρά τα προβλήματα που είχαμε και πάλι να αντιμετωπίσουμε με κάποιους τραυματισμούς και προετοιμαζόμαστε για τα πλέι οφ…

Σωτήρης".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ