STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιατζόγλου: "Θα πάμε να πιούμε κανα ουίσκι..."

Γιατζόγλου: "Θα πάμε να πιούμε κανα ουίσκι..."
INTIME SPORTS

Ο Άρης Λυκογιάννης στάθηκε στην άμυνα ζώνης που έπαιξε ο Κολοσσός, κάτι που έκρινε την εξέλιξη του παιχνιδιού. Γιατζόγλου: "Ζήσαμε το ίδιο έργο με τους Αμερικανούς μας. Έβαλαν όλοι μαζί μόνο 13 πόντους".

Κατά την διάρκεια της συνέντευξης Τύπου στην Καβάλα, οι Άρης Λυκογιάννης και Στιβ Γιατζόγλου μίλησαν για την αναμέτρηση, στην οποία οι φιλοξενούμενοι πήραν τη νίκη με σκορ 72-85. Οι δύο προπονητές στάθηκαν στην άμυνα ζώνης, η οποία έπαιξε καθοριστικό ρόλο στο παιχνίδι. Βέβαια, ο Στιβ Γιατζόγλου ήταν αυτός που "έκλεψε" πάλι την παράσταση με όσα είπε μετά το τέλος της αναμέτρησης.

Ο προπονητής της Καβάλας είπε τα εξής: "Με την αλλαγή ζώνης πάθαμε πραγματικά μπλάκ άουτ. Οι περιφερειακοί μας σουτέρ δε μπορούσαν να ανταποκριθούν. Όσον αφορά τους Αμερικανούς παίκτες ζήσαμε το ίδιο έργο όπως στα προηγούμενα παιχνίδια. Ο Κεμπ, ο Τζόουνς και ο Ράσελ μαζί έβαλαν 13 πόντους και από την άλλη μεριά ο Κολοσσός από τους τρείς Αμερικάνους πήρε 45 πόντους. Νομίζω ότι είναι φως φανάρι ότι έχουμε πρόβλημα.

Ήμασταν άτυχοι καταρχάς γιατί βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα στην περιφέρεια η Ρόδος και πέτυχε 15 στα 33 τρίποντα, είναι ημέρα που θα τη ζήλευε επαγγελματική ομάδα. Η ζωή συνεχίζεται, θα πάμε να πιούμε κανά ουίσκι το βράδυ, θα σκεφτούμε το αύριο και πάει λέγοντας. Συνήθως σε τέτοιες περιπτώσεις απογοητεύονται οι παίκτες, οι παράγοντες, ο μόνος που δεν απογοητεύομαι είμαι εγώ! Λοιπόν, εγώ θα παλέψω μέχρι και μαθηματικά να ήμαστε υποβιβασμένοι".

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Άρης Λυκογιάννης, είπε τα εξής: "Πριν μιλήσω για το μάτς θέλω να εκφράσω εκ μέρους της ομάδας τα συγχαρητήρια προς τον κόσμο της Καβάλας! Παίξαμε σε ένα γήπεδο μέσα σε μία απόλυτα φίλαθλη ατμόσφαιρα, με μία ομάδα που καίγονταν για αποτέλεσμα, με τον κόσμο μέσα σε κόσμια πλαίσια να τη βοηθάει και να τη σπρώξει στη νίκη και ταυτόχρονα στο τέλος να αναγνωρίζει την ανωτερότητα μας και να χειροκροτεί.

Νομίζω επιθετικά σε όλο το μάτς είχαμε ρυθμό και βρίσκαμε λύσεις με υψηλά ποσοστά στα περιφερειακά σούτ, η άμυνα μας όμως είχε πρόβλημα και πολλοί παίκτες φορτώθηκαν με πολλά φάουλ. Εκεί που κρίθηκε το παιχνίδι ήταν στο δεύτερο ημίχρονο με την άμυνα ζώνης, κλείσαμε τους διαδρόμους, αναγκάζοντας την Καβάλα να πάει σε περιφερειακά σούτ".

Γεωργαλής: "Είχαμε προβλήματα στο πρώτο ημίχρονο"

Ο παίκτης του Κολοσσού, Γιάννης Γεωργαλής είπε τα εξής: "Γνωρίζαμε η Καβάλα πως παίζει ένα μάτς «ζωής η θανάτου» και θέλαμε αυτή την πίεση να τη μεγαλώσουμε μέσα στο παιχνίδι και αν γυρίσει εναντίον της. Είχαμε προβλήματα πολλά στο πρώτο ημίχρονο στη man to man άμυνα, με τη ζώνη όμως δώσαμε κάποια σουτ τα οποία δε βάλανε, εμείς αντίθετα βάλαμε αυτά τα τρίποντα που έπρεπε και η πίεση μεγάλωσε και έκοψαν τα πόδια των παικτών της. Να δώσω με τη σειρά μου συγχαρητήρια στον κόσμο της Καβάλας, σε μία τόσο δύσκολη στιγμή για την ομάδα οι φίλαθλοι ήταν κόσμιοι και να ευχηθώ μέσα από την καρδιά μου να σωθεί η ομάδα της Καβάλας".

Καλαϊτζίδης: "Άλλαξαν την άμυνα και εκεί τέλειωσαν όλα για μας"

Από πλευράς παικτών Καβάλας, μίλησε ο Δημήτρης Καλαϊτζίδης: "Δίκαια η νίκη του Κολοσσού, το ανέλυσαν οι προηγούμενοι, να πω και εγώ ότι κολλήσαμε με τη ζώνη και από το 47-40 έγινε 64-47 μου είπαν 24-0 σερί. Ξέραμε πόσο καλή είναι η Ρόδος και ξέραμε πως οι περισσότεροι είναι πολλοί καλοί σουτέρ. Δεν τα καταφέραμε να τους περιορίσουμε. Άλλαξαν την άμυνα και εκεί τέλειωσαν όλα για μας. Είναι δύσκολη η κατάσταση για την ομάδα, τι να λέμε, αύριο θα πρέπει να ήμαστε εδώ να παλέψουμε και θέλω να ευχαριστήσω και πάλι τον κόσμο που έμεινε και μας χειροκρότησε".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ