STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η άμυνα έκανε τη διαφορά

Η άμυνα έκανε τη διαφορά
INTIME SPORTS

Για την 5η αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League ο Ολυμπιακός τα βρήκε σκούρα απέναντι στο Ρέθυμνο, στην Κρήτη, όμως κατάφερε να επικρατήσει με 64-54.

Ο Ολυμπιακός κατάφερε να περάσει από την έδρα του Ρεθύμνου, με 64-54 , έχοντας εξαιρετικές επιδόσεις στην άμυνα. Μπορεί να ήταν πολύ άστοχος στα σουτ τριών πόντων (μόλις 5/28, έναντι 2/22 των Κρητικών), όμως στο τέταρτο δεκάλεπτο δέχθηκε μόλις 5 πόντους, φτάνοντας έτσι στη νίκη.

Η ΑΕΚ έκανε δυο τις νίκες της στη φετινή ΣΚΡΑΤΣ Basket League, με το 67-64 επί του Απόλλωνα που κάθε άλλο παρά εύκολα προέκυψε. Τουναντίον. Όλα κρίθηκαν στα 4.5'' για το τέλος, όταν ο Μολφέτας έκανε λάθος σε πάσα και στη συνέχεια ο Κασελάκης πήγε στη γραμμή των βολών, για να ευστοχήσει και στις δυο προσπάθειες και να "κλειδώσει" τη νίκη (67-63, πριν τις 1/2 βολές του Αργυρόπουλου στο τελείωμα, εξ ου και το 67-64 του αποτελέσματος).

Η πέμπτη αγωνιστική ξεκίνησε με τέσσερα ματς και ήταν όλα εξόχως ενδιαφέροντα. Για την ακρίβεια, είχαμε δυο "διπλά" και το ένα θα το λέγατε ζωτικής σημασίας, ενώ μεγάλη -υπό την όποια έννοια- νίκη πανηγύρισε ο Κόροιβος.

Πιο συγκεκριμένα, ο Πανελευσινιακός έφυγε από τα Τρίκαλα με το 65-70, ήτοι πήρε τη δεύτερη διαδοχική νίκη μετά την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας από τον Τζίμη Κουστένη.

Στην Αμαλιάδα, ο Κόροιβος εξέλιξε το 4-20 σε 73-69 και νίκη επί του Άρη, για να φτάσει τις τρεις νίκες. Όλες είναι εντός έδρας.

Η Νέα Κηφισιά απογείωσε το ομαδικό παιχνίδι, στο 64-73 που πανηγύρισε, κατά την επίσκεψη της στο Βενετόκλειο -για να παίξει με τον Κολοσσό.

Ο Πανιώνιος διεκδικούσε τη νίκη στη Δράμα, έως το 33ο λεπτό, με τον ΚΑΟΔ να τρέχει επί μέρους 19-7 στο τέλος και να κάνει δυο τις νίκες του στη φετινή σεζόν ( 80-69 ).

Σε εξέλιξη το παιχνίδι του Ρεθύμνου με τον Ολυμπιακό. Η 5η ημέρα θα ολοκληρωνόταν με τη συνάντηση ΠΑΟΚ- Παναθηναϊκός, αλλά είχε προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (17/11) και αναβλήθηκε.

Η βαθμολογία της ΣΚΡΑΤΣ Basket League

Διαβάστε τι έγινε στην 6η αγωνιστική της Α2

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ