STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες

Ξεκαθαρίζει τις επόμενες ημέρες
INTIME SPORTS

Τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν εξελίξεις, όσον αφορά το νέο προπονητή του Ολυμπιακού. Διαβάστε αναλυτικά.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι ο επικρατέστερος για να αναλάβει την τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού, όμως το θέμα αναμένεται να ξεκαθαρίσει οριστικά τις επόμενες ημέρες.

Έτσι, λοιπόν μέχρι την Δευτέρα (2/07) αναμένεται να έχουμε εξελίξεις επάνω στο συγκεκριμένο θέμα, ώστε να αρχίσει στη συνέχεια και ο προγραμματισμός των "ερυθρολεύκων" ενόψει της επόμενης σεζόν.

Διαβάστε αναλυτικά για τα εισιτήρια διαρκείας του Ολυμπιακού για τη σεζόν 2012-13...

Στους Πειραιώτες θέλουν πρώτα να τελειώσουν με το θέμα του νέου προπονητή και στη συνέχεια να αρχίσουν τη σύνθεση του ρόστερ για τη νέα χρονιά.

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να κινηθεί για παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, οι οποίοι θα βρίσκονται σε μία ηλικία, όπου θα είναι σε θέση να προσφέρουν στον σύλλογο για αρκετά χρόνια. Ήδη στους "ερυθρόλευκους" βρίσκονται οι Κώστας Παπανικολάου, Βαγγέλης Μάντζαρης και Κώστας Σλούκας που είχαν φέτος μάλιστα σημαντικό μερίδιο τόσο στην κατάκτηση της Ευρωλίγκας, όσο και του πρωταθλήματος.

Σε όλα αυτά, πάντως αναμένεται να έχουμε εξελίξεις αμέσως μετά την ανακοίνωση του ονόματος του νέου προπονητή των "ερυθρολεύκων".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ