STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κουφός: "Είμαστε σαν τη λερναία ύδρα"

Κουφός: "Είμαστε σαν τη λερναία ύδρα"
INTIME SPORTS

Ο Στέργιος Κουφός τόνισε πως είναι περήφανος για τους παίκτες του οι οποίοι βγάζουν ενέργεια μέσα στο παρκέ και συνεχίζουν την εκπληκτική τους πορεία. Καλαφατάκης: "Δεν ανταποκριθήκαμε"

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του μεγάλου διπλού του Ρεθύμνου με σκορ 79-67 επί του ΚΑΟΔ, ο Στέργιος Κουφός παρουσιάστηκε άκρως ικανοποιημένος από τους παίκτες του.

Μάλιστα, τους παρομοίωσε με τη λερναία ύδρα, καθώς όπως είπε όταν κάποιος παίκτης δεν είναι σε καλή μέρα, πάντα υπάρχει κάποιος για να προσφέρει.

"Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στα παιδιά γιατί είναι λίγα και βγάζουν πολύ ενέργεια στο γήπεδο. Είμαι περήφανος για τους παίκτες που δείχνουν να είναι σαν την λερναία ύδρα αφού κάποιος βασικός δεν είναι στην μέρα του κάποιος που έρχεται από τον πάγκο γίνεται πρωταγωνιστής", υπογράμμισε ο Στέργιος Κουφός και συνέχισε:


"Ανταποκριθήκαμε στις απαιτήσεις του αγώνα απέναντι σε μία καλή ομάδα όπως είναι ο ΚΑΟΔ που παίζει ωραίο μπάσκετ και που στηρίζεται σε αυτό και είναι ομάδα του προπονητή του. Στο δεύτερο ημίχρονο ανταποκριθήκαμε στο 5 εναντίον 5 κι έχοντας υγεία θα συνεχίσουμε με την ίδια δύναμη".

Από την πλευρά του, ο Γιώργος Δέδας επισήμανε: "Δεν είχαμε χρόνο να προετοιμαστούμε ιδιαίτερα για το παιχνίδι αφού παίζαμε μόλις πριν τρεις μέρες. Είχαμε ωστόσο εικόνα του ΚΑΟΔ και ειδικά από το παιχνίδι του με τον ΠΑΟΚ όπου ήταν καταπληκτικός.


Ανταποκριθήκαμε όπως κι όπως πήγε το ματς μας ευνόησε και το κερδίσαμε. Αν και έχουμε πολλά ταξίδια ανά τρεις ημέρες προετοιμαζόμαστε κατάλληλα να είμαστε έτοιμοι αν όχι σωματικά πνευματικά. Εύχομαι καλή συνέχεα στον ΚΑΟΔ".

Καλαφατάκης: "Δεν ανταποκριθήκαμε"

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο Γιώργος Καλαφατάκης ξεκαθάρισε πως η ομάδα του δεν είχε το μυαλό για να παίξει σε αυτό το ματς.

"Ήταν ένα ιδιόμορφο παιχνίδι που εξελίχθηκε όπως το περιμέναμε αλλά δυστυχώς δεν ανταποκριθήκαμε. Χρειαζόταν περισσότερο η διαχείριση του μυαλού και σε αυτό ανταποκρίθηκε μόνο το Ρέθυμνο", υπογράμμισε ο προπονητής του ΚΑΟΔ και συνέχισε:


"Περιμέναμε την άμυνα ζώνης αλλά δεν ανταποκριθήκαμε με τον Χαντ να ήταν πολύ μόνος για να κερδίσει μόνος του το παιχνίδι. Το Ρέθυμνο είναι πολύ αθλητική ομάδα με τους ψηλούς του να σουτ τρίποντα και με μας να ήμασταν άστοχοι.


Δεν ήρθε όμως η καταστροφή από αυτήν την ήττα όπου στην προετοιμασία μας είχαμε προβλήματα με τους τραυματισμούς των Χαντ, Χαραλαμπίδη, Μπάβτσιτς και Κιτσούλη. Θα πρέπει ωστόσο να μαζέψουμε τα κομμάτια μας και να είμαστε καλύτεροι την Κυριακή και έτοιμοι στο παιχνίδι με το Περιστέρι".


Τέλος, ο Θανάσης Ιωακειμίδης σχολίασε: "Ήταν μία κακή μέρα για μας σήμερα παρά το ότι προετοιμαστήκαμε να αντιμετωπίσουμε τα ατού του Ρεθύμνου αλλά δεν ανταποκριθήκαμε.


Ήμασταν άστοχοι σε αντίθεση με το Ρέθυμνο που ήταν εύστοχο. Δεν θα το βάλουμε όμως κάτω και θα κοιτάξουμε να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Κυριακής με το Περιστέρι και πάλι στην έδρα μας και να είμαστε έτοιμοι".


TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ