STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Κανονικά ο Λο, παρουσία Π. Αγγελόπουλου η προπόνηση

Κανονικά ο Λο, παρουσία Π. Αγγελόπουλου η προπόνηση
INTIME SPORTS

Ο Έισι Λο πήρε μέρος στην προπόνηση του Ολυμπιακού και θα βρίσκεται κανονικά στην δωδεκάδα των "ερυθρολεύκων" για τον πρώτο τελικό. Παρουσία Παναγιώτη Αγγελόπουλου και του αντιπροέδρου της ΚΑΕ, Γιώργου Σκινδήλια η προπόνηση.

Ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε σήμερα (6/06) την τελευταία του προπόνηση πριν από τον πρώτο τελικό του πρωταθλήματος με αντίπαλο τον Παναθηναϊκό στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών, Γιώργος Μπαρτζώκας είδε τον Έισι Λο να παίρνει κανονικά μέρος στην προπόνηση της ομάδας του και πλέον τον υπολογίζει για το αυριανό (7/06) παιχνίδι.

Ο Αμερικανός γκαρντ των "ερυθρολεύκων" είχε ταλαιπωρηθεί από γαστρεντερίτιδα, η οποία δεν του επέτρεψε να αγωνιστεί στον δεύτερο ημιτελικό κόντρα στο Ρέθυμνο, από όταν δηλαδή και απουσιάζει από τις προπονήσεις του Ολυμπιακού.

Ο Έισι Λο πήρε χθες (5/06) εξιτήριο από το νοσοκομείο και σήμερα έδωσε κανονικά το "παρών" στην προπόνηση της ομάδας του. Ακόμα, βέβαια δεν είναι γνωστό το αν ή κατά πόσο θα χρησιμοποιηθεί ο Αμερικανός, καθώς έχει χάσει αρκετές προπονήσεις. Σημασία, πάντως έχει ότι ο Γιώργος Μπαρτζώκας είχε όλους τους παίκτες του στη διάθεση του στην τελευταία προπόνηση (πλην των Μάντζαρη, Μαυροειδή).

Να υπενθυμίσουμε ότι και ο Στράτος Περπέρογλου, ο οποίος είχε χτυπήσει στο μετατάρσιο του δεξιού του ποδιού τις τελευταίες δύο ημέρες προπονείται κανονικά και είναι πανέτοιμος για τον πρώτο τελικό απέναντι στον Παναθηναϊκό.

Από εκεί και πέρα, θα πρέπει να σημειώσουμε ότι την προπόνηση του Ολυμπιακού παρακολούθησε τόσο ο πρόεδρος της ΚΑΕ, Παναγιώτης Αγγελόπουλος, όσο και ο αντιπρόεδρος, Γιώργος Σκινδήλιας. Από εκεί και πέρα, το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς έχουν εξαντληθεί και τα 11.140 εισιτήρια που διατέθηκαν για τον πρώτο τελικό.

Στόχος των Πειραιωτών είναι το 1-0 στη σειρά, ώστε να κάνουν το πρώτο βήμα προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος για δεύτερη διαδοχική χρονιά. Όλοι στο στρατόπεδο του Ολυμπιακού γνωρίζουν ότι τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό μόνο εύκολα δεν είναι και χρειάζεται προσήλωση και συγκέντρωση από όλους για να καταφέρει η ομάδα να πετύχει τον στόχο της.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ