STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλαφατάκης: "Συγκλονιστικό παιχνίδι"

Καλαφατάκης: "Συγκλονιστικό παιχνίδι"
INTIME SPORTS

Συγκλονιστικό παιχνίδι έγινε σύμφωνα με τον προπονητή του ΚΑΟΔ, Γιώργο Καλαφατάκη. Διαβάστε λεπτομέρειες.

Ο ΚΑΟΔ νίκησε τον Άρη με 84-81 στη Δράμα, με τον προπονητή της ομάδας, Γιώργο Καλαφατάκη να αναφέρει πώς έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι.

" Έγινε ένα συγκλονιστικό παιχνίδι που το έδειξε και η τηλεόραση και αυτό ήταν καλό για το άθλημα. Δυστυχώς είμαστε νέα ομάδα και έτσι μέσα από τα λάθη μας μόνο μπορούμε να γίνουμε καλύτεροι", δήλωσε ο Καλαφατάκης και πρόσθεσε:

" Μετά από αυτό το παιχνίδι πιστεύω ότι η νίκη αυτή θα μας δώσει ψυχολογία γιατί η πίεση ήταν μεγάλη. Είμαστε νέα ομάδα και θέλουμε στήριξη. Για 39΄:50΄΄ είχαμε τον έλεγχο του παιχνιδιού αλλά τελευταία 10΄΄ χάσαμε την ψυχραιμία μας.

Είχαμε προβλήματα τραυματισμών με τους Μισέλ και Κακαρούδη να έπαιξαν με ένεση σήμερα και τους αξίζουνε συγχαρητήρια γιατί βοήθησαν και αυτοί στο να φθάσουμε στην νίκη. Την νίκη την αφιερώνω εγώ και οι βοηθοί μου στον μεγαλομέτοχό μας και στον υπέροχο κόσμο μας.

Είχα πει στα παιδιά ότι λόγω της φιλοσοφίας του προπονητή του ο Άρης θα βελτιώνεται συνεχώς και αποδείχθηκε σήμερα. Να ευχηθώ καλή χρόνια με υγεία σε όλο τον κόσμο".

Ο Κώστας Κακαρούδης είπε: " Συγχαρητήρια στον Άρη που έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ και με ψυχή. Για μια φορά επιτέλους η τύχη μας χαμογέλασε μια και στα προηγούμενα παιχνίδια μας είχε γυρίσει την πλάτη. Κάναμε στο τέλος κάποια παιδαριώδη λάθη γιατί είχαμε μεγάλη πίεση και άγχος.

Μετά τα πρώτα καλά παιχνίδια που είχαμε κάνει στο Κύπελλο και στο πρωτάθλημα δημιουργώντας προσδοκίες χάσαμε κάποια παιχνίδια και αυτό έδωσε το δικαίωμα σε κάποιους να μας αμφισβητήσουνε και να μας δημιουργήσουνε έξτρα άγχος. Αυτή η αμφισβήτηση και το πρόβλημα δημιουργήθηκε μόνο έξω από την ομάδα γιατί μέσα είμαστε όλοι μία οικογένεια. Παίκτες, προπονητές και διοίκηση.

Την νίκη αυτή την αφιερώνουμε στον μεγαλομέτοχό μας που προσωπικά για μένα είναι ο πιο ευγενής άνθρωπος που έχω γνωρίσει στην ζωή μου. επίσης την αφιερώνω στους συμπαίκτες μου, στον Σταμάτη Μπένα που τον περιμένουμε να επιστρέψει και στον προπονητή μας τον κ. Καλαφατάκη που είναι δίπλα μας, μας στηρίζει και βοηθάει σε αυτό το οικογενειακό κλίμα που έχουμε στα αποδυτήρια".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ