STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλαφατάκης: "Ανταγωνιστικό ματς"

Καλαφατάκης: "Ανταγωνιστικό ματς"
INTIME SPORTS

Χαρούμενος για την έβδομη νίκη της ομάδας του ήταν ο Γιώργος Καλαφατάκης ο οποίος τόνισε ότι αδικείται ο Ίκαρος από τη βαθμολογική του θέση.

Στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε του νικηφόρου αγώνα του ΚΑΟΔ με σκορ 84-80 επί του Ικάρου, ο Γιώργος Καλαφατάκης δεν μπορούσε να κρύψει την ικανοποίησή του.

Ο προπονητής των Δραμινών συνεχάρη τους παίκτες του και ξεκαθάρισε πως παρ' ότι η ομάδα του δεν είναι τόσο καλή αμυντικά καταφέρνει να παίρνει τα αποτελέσματα που θέλει.

"Έγινε ένα πολύ καλό παιχνίδι, ανταγωνιστικό και με ποιότητα. Παρά τα προβλήματα τραυματισμών που είχαμε καταφέραμε να αντεπεξέλθουμε στις ανάγκες του παιχνιδιού και αυτό που μετράει είναι η νίκη. Τώρα έχουμε την διακοπή που θα μας επιτρέψει και να ξεκουραστούμε αλλά και να γίνουνε καλά οι τραυματίες μας", σχολίασε ο Γιώργος Καλαφατάκης και συνέχισε:

Αυτό που έλεγα όλες αυτές τις μέρες στους παίκτες μου ήταν ότι το δύσκολο παιχνίδι ήταν το σημερινό με τον Ίκαρο που είναι μια πολύ καλή ομάδα που την αδικεί βαθμολογικά. Πιστεύω ότι τώρα με τον Θανάση, που εκτιμώ απεριόριστα, θα παίξει πάρα πολύ καλύτερο μπάσκετ στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Εμείς δουλέψαμε πάρα πολύ για να αντιμετωπίσουμε τους Μπέινς και Μπάξτερ που καταφέραμε να περιορίσουμε αλλά όχι και τον Μπεκ που είναι ένας καταπληκτικός παίκτης και αν τον αφήσεις να βρει ρυθμό μπορεί να σκοτώσει και τον Τσιάρα.

Δεν είμαστε η καλύτερη ομάδα στην άμυνα αλλά προσπαθούμε και αυτό που μετράει τελικά είναι η νίκη που είναι η έβδομη ώστε να τερματίσουμε όσο το δυνατόν πιο ψηλά μπορούμε και να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που μπορεί να μην ήταν όσο άλλες φορές λόγω ημέρας και ώρας αλλά παρόλα αυτά ήρθε στο γήπεδο και μας βοήθησε. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες μου".

Τους παίκτες του ΚΑΟΔ εκπροσώπησε ο Θόδωρος Ζάρας ο οποίος υπογράμμισε: "Κερδίσαμε μία πολύ καλή ομάδα. Ξεφύγαμε στο σκορ δυο φορές με διαφορά πάνω από 10 πόντους αλλά μόλις χαλαρώσαμε ο Ίκαρος το εκμεταλλεύτηκε και επανήλθε. Ευτυχώς βάλαμε κάποια σουτ στο τέλος και καταφέραμε να κερδίσουμε. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια σε όλους τους συμπαίκτες μου για την μεγάλη προσπάθεια που καταβάλουν και για την σημερινή νίκη".

Σκουρτόπουλος: "Οι ψηλοί μας παίκτες δεν ήταν σε καλή μέρα"

Στην αντίπερα όχθη, ο Θανάσης Σκουρτόπουλος δεν έκρυψε τη χαρά του που ο ΚΑΟΔ βρίσκεται ξανά στα σαλόνια της Basket League ΟΠΑΠ, ενώ ανέφερε ότι η ήττα οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι οι ψηλοί της ομάδας του δεν ήταν σε καλή μέρα:

"Χαίρομαι που μετά από δέκα χρόνια βρίσκομαι ξανά στην Δράμα στα πλαίσια της Α1. Στην Δράμα εξάλλου υπάρχει πάντα μια ζεστή ατμόσφαιρα στους αγώνες. Θέλω να δώσω τα συγχαρητήριά μου στον ΚΑΟΔ και προσωπικά στο Γιώργο Καλαφατάκη ο οποίος έχει φτιάξει μια πολύ καλή ομάδα και έχει παίξει αξιοπρεπέστατα σε όλο το πρωτάθλημα.

Σήμερα έγινε ένα πολύ ωραίο παιχνίδι και σε γενικές γραμμές δεν έχω παράπονα από τους παίκτες μου. Είχαμε όμως ένα κακό δεκάλεπτο το τρίτο όπου ο ΚΑΟΔ ξέφυγε στο σκορ και εμείς αναγκαστήκαμε να τον κυνηγάμε. Αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι οι ψηλοί μας δεν ήταν σε καλή κατάσταση με αποτέλεσμα οι αντίπαλοι να πετύχουνε ορισμένα εύκολα καλάθια και να κερδίσουνε αρκετές βολές.

Παρόλα αυτά στο τέταρτο δεκάλεπτο και με μεγάλη προσπάθεια μπορέσαμε να καλύψουμε την διαφορά αλλά όχι και να κερδίσουμε. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΚΑΟΔ και ελπίζω για μας μέσα από την δουλειά που γίνεται να καταφέρουμε να κάνουμε στην συνέχεια και μετά το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό κάποιες νίκες".

Από την πλευρά του, ο Ρόμελ Μπεκ υπογράμμισε: "Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι με μία πολύ καλή ομάδα. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ντέρμπι αλλά στο δεύτερο ημίχρονο ο ΚΑΟΔ πήρε μια διαφορά και μας ανάγκασε να κυνηγάμε στο σκορ.

Κυρίως επειδή ήταν καλύτερος από μας στην επίθεση. Ξαναμπήκαμε όμως με προσπάθεια στο παιχνίδι αλλά δυστυχώς δεν καταφέρανε να νικήσουμε. Ελπίζω την επόμενη φορά να είμαστε τυχεροί. Δουλεύουμε σκληρά στις προπονήσεις και αυτό ελπίζω να βγει στο γήπεδο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ