STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Καλαφατάκης: "Αδικήσαμε τους εαυτούς μας"

Καλαφατάκης: "Αδικήσαμε τους εαυτούς μας"
INTIME SPORTS

Ο Γιώργος Καλαφατάκης τόνισε ότι ο ΚΑΟΔ είχε αδικήσει τον εαυτό του στα προηγούμενα ματς και πως κόντρα στον Πανιώνιο έπαιξε με υψηλό κίνητρο

Νικηφόρο ήταν το παιχνίδι του ΚΑΟΔ για την 18η αγωνιστική της Basket League ΟΠΑΠ καθώς επικράτησε με 71-62 του Πανιωνίου και πέτυχε μία ακόμα νίκη μέσα στην έδρα του.

Ο Γιώργος Καλαφατάκης στη συνέντευξη Τύπου ήταν αρκετά χαρούμενος που η ομάδα του επέστρεψε στα θετικά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα.

"Παίξαμε πάρα πολύ καλά με αποτέλεσμα να πετύχουμε μία σπουδαία νίκη απέναντι στην κατά τη γνώμη μου 3η καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Δουλεύει πολύ σωστά εδώ και δύο χρόνια με τρόπο σκέψης και δουλειάς παίζοντας ωραίο μπάσκετ", σχολίασε ο Έλληνας προπονητής και συνέχισε:

"Είπα στους παίκτες μου ότι θα πρέπει να παίξουνε από εδώ και πέρα στο πρωτάθλημα με κίνητρο για να κατακτήσουμε καινούριους στόχους. Τους είπα ότι αδικήσαμε τους εαυτούς μας στα τελευταία παιχνίδια τόσο με τον Κολοσσό όσο και με τον Άρη διότι παίξαμε πολύ καλά αλλά δεν παίρνουμε αυτό που μας αξίζει.

Κοιτάμε μπροστά. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με τον Ίκαρο που μπορεί να είναι πιο χαμηλά στην βαθμολογία από μας αλλά με τις προσθήκες που έχει κάνει είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και πρέπει να παίξουμε πολύ καλά για να καταφέρουμε να τον κερδίσουμε. Εμείς πρέπει να διαχειριστούμε αυτήν την νίκη σωστά για να προχωρήσουμε στο υπόλοιπο του πρωταθλήματος.

Ελπίζω ο Αθηναίου που υπέστη διάστρεμμα (στην διάρκεια του παιχνιδιού) και δεν μπόρεσε να μας βοηθήσει σήμερα ώστε να είναι καλά και να μας βοηθήσει στο δύσκολο παιχνίδι της Τετάρτης. Σήμερα καταφέραμε και ελέγξαμε τα ριμπάουντ εκμεταλλευόμενοι και την απουσία των Στίβενσον και Γιάνκοβιτς κάτι που ήταν από τα κομβικά σημεία στην νίκη μας. Καλή συνέχεια στον κόουτς Μπαρτζώκα".

Από την πλευρά του, ο Σάκης Καρύδας υπογράμμισε: "Θέλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στους συμπαίκτες μου. Σήμερα πιστεύω ότι κάναμε το καλύτερό μας παιχνίδι μετά τον αγώνα με την Καβάλα. Ειδικά στην άμυνα όπου υπερβάλαμε. Παίξαμε εκπληκτικά και δεχθήκαμε λίγους πόντους. Δουλέψαμε πάρα πολύ στην προπόνηση πάνω σε αυτό το σημείο γιατί ξέραμε ότι θα παίζαμε μα μία έμπειρη ομάδα που παίζει εξαιρετικό μπάσκετ.

Ο προπονητής μας όλη την εβδομάδα μας έλεγε ότι πρέπει να βάλουμε νέους στόχους ως ομάδα μετά τον στόχο της σωτηρίας που επιτεύχθηκε. Το καταφέραμε και φθάσαμε στην νίκη. Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο που κάνει ένα καταπληκτικό πρωτάθλημα φέτος".

Μπαρτζώκας: "Μας έλειψαν οι Στίβενσον, Γιάνκοβιτς"

Στις απουσίες των Στίβενσον και Γιάνκοβιτς στάθηκε ο Γιώργος Μπαρτζώκας ο οποίος υπογράμμισε μετά το τέλος του αγώνα: "Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ που κέρδισε απόλυτα δίκαια το σημερινό παιχνίδι. Εμείς το χάσαμε από την άμυνα όπου δεν ήμασταν καθόλου καλοί ενώ από τον ΚΑΟΔ οι τέσσερις πιο έμπειροι του παίκτες οι Χαραλαμπίδης, Καρύδας, Τσέρανιτς και Μπάβτσιτς παίξανε πάρα πολύ καλά και τον οδήγησαν στην νίκη. Εμείς δεν μπήκαμε σε κανένα σημείο στην φιλοσοφία του παιχνιδιού και αυτό οφείλεται ότι μας λείπανε οι Στίβενσον και Γιάνκοβιτς.

Ο ΚΑΟΔ χτύπησε διπλάσιες βολές από μας και αυτό συμβαίνει σε κάθε παιχνίδι που παίζουμε. Πρέπει να δούμε τι κάνουμε λάθος και να κερδίζουμε και εμείς μεγαλύτερο αριθμό φάουλ. Σε αυτό το κομμάτι βέβαια ο ΚΑΟΔ έχει τον Χαραλαμπίδη που είναι έμπειρος παίκτης και ξέρει πως να κερδίζει φάουλ. Εύχομαι καλή συνέχεια στον ΚΑΟΔ".

Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ έδωσε και ο Βασίλης Ξανθόπουλος ο οποίος επισήμανε: "Συγχαρητήρια στον ΚΑΟΔ που κέρδισε απόλυτα δίκαια. Δεν ήμασταν σήμερα καλοί όπως στα προηγούμενα παιχνίδια μας και χάσαμε δίκαια. Συνήθως παίζουμε πολύ καλή άμυνα και από εκεί βρίσκουμε ρυθμό και στην επίθεση. Σήμερα δεν το κάναμε αυτό και χάσαμε δίκαια. Πρέπει να δούμε τα λάθη που κάναμε για να μην τα επαναλάβουμε. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι με το Μαρούσι που θα πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε μετά την σημερινή μας ήττα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ