STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ιβάνοβιτς: "Ο Απόλλωνας αξίζει τον σεβασμό μας"

Ιβάνοβιτς: "Ο Απόλλωνας αξίζει τον σεβασμό μας"
INTIME SPORTS

Οι Ντούσκο Ιβάνοβιτς και Νίκος Βετούλας μίλησαν στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ, με αφορμή την αναμέτρηση του Παναθηναϊκού με τον Απόλλωνα Πάτρας (19/1, 18:00). Ταξιδεύει ο Γιάνκοβιτς.

Το εμπόδιο του Απόλλωνα Πάτρας καλείται να ξεπεράσει ο Παναθηναϊκός το απόγευμα της Δευτέρας (19/1, 18:00), στα πλαίσια της 13ης αγωνιστικής της ΣΚΡΑΤΣ Basket League. Οι "πράσινοι" θα παραταχθούν δίχως τους Λευτέρη Μποχωρίδη και Λουκά Μαυροκεφαλίδη, που αντιμετωπίζουν πρόβλημα τραυματισμού (θλάση στον τετρακέφαλο ο πρώτος, θλάση στους προσαγωγούς ο δεύτερος).

Οι "πράσινοι" θα έχουν πάντως στη σύνθεσή τους τον Βλάντο Γιάνκοβιτς που ναι μεν απείχε της σημερινής προπόνησης, αλλά συμπεριλήφθηκε κανονικά στην αποστολή.

Μιλώντας για το παιχνίδι με τους Πατρινούς, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς είπε πως " ο Απόλλωνας είναι μια πολύ καλή ομάδα, ιδιαίτερα επικίνδυνη όταν αγωνίζεται στο γήπεδό της. Έχει προκριθεί στον τελικό του κυπέλλου, κάνει καλή σεζόν και αξίζει τον σεβασμό μας. Θα είμαστε έτοιμοι για ένα δύσκολο και σκληρό αγώνα", με τον Γιάνις Μπλουμς να προσθέτει:

" Ο αντίπαλός μας είναι μια ομάδα που μπορεί να προκαλέσει σημαντικά προβλήματα στον οποιονδήποτε και για το λόγο αυτό γνωρίζουμε ότι πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι κι έτοιμοι να την αντιμετωπίσουμε".

Βετούλας: "Δύσκολο έργο"

Από την πλευρά του, ο Νίκος Βετούλας διατηρεί το γνώθι σαυτόν και αναφερόμενος στις δυσκολίες του αυριανού αγώνα, είπε: " Γνωρίζουμε ότι το έργο μας είναι πολύ δύσκολο. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πάρα πολύ καλή ομάδα, και σαν σύνολο και ατομικά. Πρέπει να παίξουμε δυνατά και να προσπαθήσουμε να ελέγξουμε τα ριμπάουντ για να μην δώσουμε εύκολες επιθέσεις στον Παναθηναϊκό, και η απόδοση της περιφερειακής άμυνά μας να κυμανθεί σε υψηλά επίπεδα".

Από την πλευρά του, ο Κέβιν Γκάλογουεϊ υποστήριξε: " Πιστεύω ότι θα πρέπει να πάρουμε τα ριμπάουντ και να πάμε σε τρανζίσιον παιχνίδι. Θα χρειαστεί να πάμε σε αρκετές προσπάθειες για τρεις πόντους και να είμαστε πολύ εύστοχοι. Ο Παναθηναϊκός είναι μια πολύ δυνατή ομάδα και με υπομονή. Οι παίκτες του περιμένουν πάντα να έλθει το καλό σουτ, πασάροντας τη μπάλα την κατάλληλη στιγμή στον αθλητή που βρίσκεται στην καλύτερη θέση. Πρέπει να παίξουμε δυνατά στην άμυνα και να τους υποχρεώσουμε να βγουν εκτός ρυθμού ή να σουτάρουν βεβιασμένα".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ