STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ικανοποίηση και αντιστροφή κλίματος για Οικονομίδη

Ικανοποίηση και αντιστροφή κλίματος για Οικονομίδη
INTIME SPORTS

Στον ΠΑΟΚ πλέον έθαψαν τα τσεκούρια του πολέμου με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ μετά τις συμφωνίες με ΟΠΑΠ και τηλεόραση. Διαφήμιση στην φανέλα για τον "Δικέφαλο".

Απόλυτα ικανοποιημένοι είναι στον ΠΑΟΚ με τις συμβάσεις που υπεγράφησαν για τα τηλεοπτικά αλλά και για τον ΟΠΑΠ. Οι άνθρωποι του "Δικεφάλου" κάνουν λόγο για δικαίωση της σκληρής στάσης τους, ενώ θα πρέπει να σημειωθεί πως πλέον αντιστράφηκε το κλίμα που υπήρχε για τον Βασίλη Οικονομίδη.

Ουσιαστικά στους "ασπρόμαυρους" θεωρούν τελειωμένη την κόντρα που υπήρχε με τον πρόεδρο του ΕΣΑΚΕ, για τον οποίο θεωρούν πως βοήθησε το τελευταίο 24ωρο για να υπάρξουν καλύτεροι όροι σε σχέση με αυτούς που αρχικά είχαν συζητηθεί για τον ΠΑΟΚ.

Μάλιστα ενώ αρχικά γινόταν λόγος για 250.000 ευρώ, πλέον ο ΠΑΟΚ θα πάρει 400.000 ευρώ (μεικτά) για τα τηλεοπτικά, ενώ για το θέμα του κρατικού οργανισμού θα λάβει 255.000 ευρώ (υπάρχουν και σχετικά μπόνους για τον "Δικέφαλο" όπως βέβαια και για όλες τις ομάδες).

Συμφωνία για την φανέλα

Τους εντός έδρας αγώνες στο εξωτερικό ακόμη θα μπορεί να τους δείξει και το "PAOK Web Tv", ενώ να σημειωθεί πως σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχει και συμφωνία για κρατική διαφήμιση στην φανέλα (με ευνοϊκούς όρους) που θα επισημοποιηθεί τις επόμενες μέρες.

Και αυτό το τελευταίο είναι κάτι που έχει χαροποιήσει ιδιαίτερα τους ανθρώπους της ομάδας. Οσον αφορά τα αγωνιστικά, τέλος, στο πρόγραμμα της Πέμπτης (20/10) εκτός έμεινε ο Αράπης που ταλαιπωρείται από ίωση.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ