STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Η Μεγάλη Τετάρτη της Α1

Η Μεγάλη Τετάρτη της Α1
INTIME SPORTS

Μεγάλη Τετάρτη... όνομα και πράγμα! Η κανονική περίοδος του ελληνικού πρωταθλήματος ολοκληρώνεται λίγο πριν (ή λίγο μετά όπως γίνεται σε αυτές τις περιπτώσεις) τις 19.00, όταν θα γίνει γνωστό ποιες ομάδες θα κλείσουν την πρώτη 8άδα και ποια θα υποβιβαστεί στην Α2.

Συγκεκριμένα Άρης, Μαρούσι, Κολοσσός, Καβάλα, Πανιώνιος και Περιστέρι θα παλέψουν για την είσοδο στην 4άδα, αλλα και την πρόκριση στα πλει-οφ, ενώ η ΑΕΚ κι ο Ηλυσιακός θα μονομαχήσουν (σε διαφορετικό παρκέ) για την παραμονή.

Όλα τα παιχνίδια θα ξεκινήσουν στις 17.00. Τo Sport24.gr θα μεταδώσει ζωντανά την εξέλιξη τους, ενώ παράλληλα θα φιλοξενήσει και μια συζήτηση με τους αναγνώστες, στην οποία θα υπάρχει μια συνολική live κάλυψη της τελευταίας αγωνιστικής, με τη συμμετοχή του κόσμου που θα αφήνει σχόλια και θα κάνει ερωτήσεις.

Τόσο ο Σάκης Καρύδας, όσο κι ο Αβραάμ Καλλινικίδης έχουν βρεθεί στη δύσκολη θέση της μάχης για την παραμονή και γνωρίζουν τις δυσκολίες, αλλά και τις ιδιαιτερότητες μιας τέτοιας κατάστασης.

Κι οι δύο έκαναν το... τζάμπολ της "σωτηρίας" στο Sport24.gr μιλώντας για τα ματς με τον Κολοσσό Ρόδου και τον Πανιώνιο αντίστοιχα. Ο Σάκης Καρύδας ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του παίζει από την αρχή με την πλάτη στον τοίχο, καταλήγοντας ότι " κανείς δεν σου χαρίζει τίποτα".

Από τη μεριά του ο Αβραάμ Καλλινικίδης αναφέρθηκε στο δύσκολο βάρος που κουβαλάει αυτός κι οι συμπαίκτες του, λέγοντας ότι οι "κιτρινόμαυροι" θα παλέψουν για την ΑΕΚ, τον κόσμο και την ιστορία της, θέλοντας να αποφύγουν τη "ρετσινιά" του υποβιβασμού.

Χαμός για τα πλέι-οφ

Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν εξασφαλισμένες τις τρεις πρώτες θέσεις. Ίκαρος, Πανελλήνιος και Ηρακλής είναι... αδιάφοροι κι από εκεί και πέρα χαμός! Όλες οι θέσεις από την 4η ως την 9η είναι ανοιχτές, με τα σενάρια (32 στον αριθμό) να δίνουν και να παίρνουν.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι περισσότερες ομάδες μπορούν να καταλήξουν από την 4η θέση, ως την 9η να μείνουν δηλαδή εκτός από τα πλέι-οφ.

Αναλυτικά τα 32 σενάρια για τα πλέι-οφ όπως τα παρουσίασε το Sport24.gr!

"Φωτιά" στην ουρά

Τα σενάρια που αφορούν την παραμονή είναι πιο ξεκάθαρα: η ΑΕΚ βρίσκεται ένα βαθμό πίσω, αλλά έχει την ισοβαθμία με τον Ηλυσιακό. Για να σωθεί η Ένωση χρειάζεται να νικήσει τον Πανιώνιο και να ηττηθεί η ομάδα του Κώστα Φλεβαράκη στη Ρόδο.

Το πρόγραμμα

17.00 ΑΕΚ-Πανιώνιος

17.00 Περιστέρι-Μαρούσι

17.00 Άρης-Ίκαρος

17.00 Ηρακλής-Ολυμπιακός

17.00 Παναθηναϊκός-Πανελλήνιος

17.00 Καβάλα-ΠΑΟΚ

17.00 Κολοσσός-Ηλυσιακός

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ