ΑΕΚ

"Να παλέψουμε για την ΑΕΚ και τον κόσμο!"

"Να παλέψουμε για την ΑΕΚ και τον κόσμο!"
INTIME SPORTS

Ο Άκης Καλλινικίδης μίλησε στο Sport24.gr για την καθοριστική αναμέτρηση με τον Πανιώνιο στο κλειστό της Ζωφριάς (20/04, 17:00) που κρίνει σε συνδυασμό με το αποτέλεσμα του Ηλυσιακού στη Ρόδο την παραμονή των "κιτρινόμαυρων" στην Α1 και την συμπαράσταση του κόσμου...

Ο Έλληνας φόργουορντ της ΑΕΚ, όπως και όλοι οι παίκτες της ομάδας θα προσπαθήσουν να βγάλουν από το μυαλό τους το παιχνίδι του Ηλυσιακού στη Ρόδο με τον Κολοσσό και θα προσπαθήσουν να επικεντρωθούν στον Πανιώνιο, ο οποίος αποτελεί έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Η παραμονή της Ένωσης στην Α1 αποτελεί μονόδρομο, όμως τα πράγματα δεν εξαρτώνται πλέον από τους ίδιους έπειτα από την ήττα στο κλειστό του Αγίου Θωμά απέναντι στο Μαρούσι...

" Αυτό που μας απασχολεί είναι να καταφέρουμε εμείς να κερδίσουμε και θα προσπαθήσουμε να μην σκεφτόμαστε το παιχνίδι του Ηλυσιακού στην Ρόδο. Στόχος είναι να παραμείνουμε και τελειώσουμε τη χρονιά στην Α1 έτσι όπως ήρθαν τα πράγματα", ήταν τα πρώτα λόγια του έμπειρου φόργουορντ.

Σύμφωνα με τον Άκη Καλλινικίδη ο κάθε παίκτης των "κιτρινόμαυρων" γνωρίζει πολύ καλά τι πρέπει να κάνει για να πάρει η ΑΕΚ το θετικό αποτέλεσμα: " Ο καθένας από εμάς ξεχωριστά ξέρει τι πρέπει να κάνει μόνος του για να πετύχουμε τον στόχο μας, ότι άλλο και αν πούμε θα είναι περιττό, πρέπει να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό για να μείνουμε στην κατηγορία.

Ο κόσμος μας έχει στηρίξει ειδικά στον δεύτερο γύρο του πρωταθλήματος και θα το κάνει και πάλι. Ελπίζω να καταφέρουμε να παραμείνουμε, ακόμα και την ύστατη στιγμή".

"Αυτοί που την έριξαν..."

Όσον αφορά τον κόσμο, ο οποίος αναμένεται να βρεθεί για ακόμα μία φορά δίπλα στην ΑΕΚ για να ενισχύσει την προσπάθεια των παικτών του Άγγελου Κορωνιού πρόσθεσε: " Οι οπαδοί μας θα είναι δίπλα μας και θα μας συμπαρασταθούν τους χρειαζόμαστε για ακόμα μία φορά. Όλοι μας θέλουμε να κρατηθούμε στην κατηγορία, κανένας δεν θέλει να λένε ότι αυτοί είναι εκείνοι που έριξαν την ΑΕΚ στην Α2 για πρώτη φορά στην ιστορία της.

Γιατί το ρόστερ μένει, όμως πάνω από όλα θέλουμε να παλέψουμε για την ΑΕΚ, για τον κόσμο και μετά για τους εαυτούς μας. Διαθέτουμε παίκτες με φιλοδοξίες, εμπειρία που έχουν κατακτήσει τίτλους και γνωρίζουν από δύσκολες καταστάσεις. Όλοι έχουμε φιλοδοξίες και θα κάνουμε το παν για να κερδίσουμε τον Πανιώνιο".

TAGS ΑΕΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ