STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γιαπλές: "Θέλαμε τη νίκη"

Γιαπλές: "Θέλαμε τη νίκη"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές στάθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του κόντρα στον Ίκαρο Καλλιθέας.

Ο προπονητής του Ρεθύμνου, Θανάσης Γιαπλές αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετώπισε η ομάδα του απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας, δίνοντας παράλληλα συγχαρητήρια στον Γιώργο Καλαφατάκη και τον Ίκαρο.

" Όλη η προετοιμασία ήταν δύσκολη. Τη Δευτέρα κόντρα στον Ολυμπιακό παλέψαμε μέχρι τέλους. Την Τρίτη έπρεπε να παραμείνουμε στην Αθήνα καθώς είχαμε την επίσκεψη στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας που μας τίμησε για το κοινωνικό έργο της ομάδας", είπε ο Γιαπλές και συμπλήρωσε:

" Ξεκινήσαμε δηλαδή προετοιμασία την Τετάρτη και παίζαμε Σάββατο. Οι αριθμοί λένε την αλήθεια κρατάμε την νίκη και συνεχίζουμε. Ο Προύιτ δεν ήταν έτοιμος, θέλει χρόνο να καταλάβει την ελληνική πραγματικότητα, δεν μπορούσαμε να τον χρησιμοποιήσουμε παραπάνω γιατί το ματς ήταν ντέρμπι και θέλαμε τη νίκη. Μέσα από την προπόνηση θα γίνει σίγουρα καλύτερος. Συγχαρητήρια στον κ. Καλαφατάκη και την ομάδα του για την πορεία τους στο πρωτάθλημα".

Από την πλευρά του ο Κάρτερ δήλωσε: " Περήφανος για την ομάδα μου που κατάφερε και νίκησε μια ομάδα που είχε 5 συνεχόμενες νίκες. Δύσκολο παιχνίδι, ξέραμε ότι έπρεπε αμυντικά να είμαστε συγκεντρωμένοι. Ακόμα μια νίκη μέσα στην έδρα μας και θα παλέψουμε για να κάνουμε ακόμα περισσότερες".

Καλαφατάκης: "Θεωρώ ότι η ομάδα μου αδικήθηκε"

Ο τεχνικός του Ικάρου Καλλιθέας, Γιώργος Καλαφατάκης είπε: " Είδαμε ένα καλό παιχνίδι από ποιότητα και ανταγωνιστικό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Έπαιξε ο 5ος και ο 6ος. Περήφανος για τους παίκτες μου που αντέδρασαν για 40 λεπτά. Το Ρέθυμνο είναι μια μεγάλη ομάδα, με δυνατή έδρα και το ματς κρίθηκε στις λεπτομέρειες.

Δεχτήκαμε 2 τεχνικές ποινές και έχω ένσταση για αυτό επειδή δεχτήκαμε 4 βολές και η μπάλα απέξω. Ρώτησα το κ. Μαχαιριανάκη τι έγινε και δέχτηκα τεχνική ποινή. Θεωρώ πως η ομάδα μου αδικήθηκε. Συγχαρητήρια και πάλι στο Ρέθυμνο καθώς αποτελεί ομάδα πρότυπο και μακάρι και άλλες ομάδες να ήταν έτσι".

Ο Γκίμπσον δήλωσε: " Συγχαρητήρια στο Ρέθυμνο. Δύσκολο παιχνίδι για εμάς , δύσκολη έδρα που δεν έχουν χάσει πολλά ματς. Περήφανος για την ομάδα μου που παλέψαμε και χάσαμε μόνο για 2 πόντους. Από εδώ και πέρα δουλειά και καλή ψυχολογία για καλύτερη συνέχεια. Το Ρέθυμνο είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ