STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γαμπρός ο Διαμαντίδης

Γαμπρός ο Διαμαντίδης

Ο πολιτικός γάμος του Δημήτρη Διαμαντίδη με τη Βερίνα Χιώτη έμεινε μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Σήμερα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού ντύθηκε γαμπρός με παρόντες τους Ομπράντοβιτς, Μπουρούση, Παπαλουκά, Γιασικεβίτσιους και τον Βλάντο Γιάνκοβιτς να του κάνει... πλακίτσα.

Τον Απρίλη του 2013 ο Δημήτρης Διαμαντίδης παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του, Βερίνα Χιώτη, στο δημαρχείο Λυκόβρυσης - Πεύκης, με καλεσμένους μόνο λίγους συγγενείς και φίλους.

Σήμερα ακολούθησε ο θρησκευτικός γάμος, όπου έδωσε το παρών η ομάδα μπάσκετ του Παναθηναϊκού και ο πρόεδρος της ''πράσινης'' ΚΑΕ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος. Την ώρα, πάντως, που ο Δημήτρης Διαμαντίδης περίμενε τη νύφη, ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς τράβηξε κι ''ανέβασε'' τη φωτογραφία με τον γαμπρό, με τη σημείωση "Που ειναι η νυφη οοοεεεοοοο???"

Παρόντες στην τελετή οι Θανάσης Γιαννακόπουλος, Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς, Δημήτρης Ιτούδης, Γιάννης Μπουρούσης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Λάζαρος Παπαδόπουλος, Σαρούνας Γιασικεβίτσιους, Νίκος Παππάς, Αργύρης Πεδουλάκης, Ιαν Βουγιούκας, Φραγκίσκος Αλβέρτης. "Πράσινοι" από το παρελθόν, αλλά και το παρόν.

Γαμπρός ο Διαμαντίδης
Γαμπρός ο Διαμαντίδης
TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ