STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Γαμπιεράκης: "Πωλείται η ΚΑΕ με τεχνικό τον Λιόγα"

Γαμπιεράκης: "Πωλείται η ΚΑΕ με τεχνικό τον Λιόγα"
INTIME SPORTS

Ο Παντελής Γαμπιεράκης τόνισε πως η ΚΑΕ Ηλυσιακός πωλείται, αλλά με προπονητή τον Δημήτρη Λιόγα. Διαβάστε αναλυτικά τι δήλωσε.

Ο πρόεδρος του Ηλυσιακού, Παντελής Γαμπιεράκης τόνισε ότι η ΚΑΕ Ηλυσιακός πωλείται, αλλά με προπονητή τον Δημήτρη Λιόγα.

" Τρία χρόνια να σωζόμαστε την τελευταία αγωνιστική με έχει κουράσει. Θέλω να εκφράσω την συμπαράστασή μου στις δυο ομάδες που αποχωρούν, το Περιστέρι και την Καβάλα, αφού με τον κύριο Κιουριτζόγλου και τον κύριο Παπακωνσταντίνου, ήμασταν μια οικογένεια", τόνισε ο Γαμπιεράκης και πρόσθεσε:

" Ήμασταν ο ένας για τον άλλο. Πρόθεσή μου είναι να κατατεθεί πρόταση προστασίας των προέδρων από τον ΕΣΑΚΕ και να μην είναι έρμαιοι των διεκδικήσεων άλλων. Εύχομαι στο Περιστέρι να γίνει δυνατότερο και να επιστρέψει εκεί που ανήκει, που δεν είναι άλλο απ’ την Α1. Ζηλεύω τις γηπεδικές εγκαταστάσεις του Περιστερίου. Δυστυχώς, η δική μου ομάδα είναι πολύ φτωχή σε αυτό τον τομέα. Δεν έχει καμία υποστήριξη ούτε από τον Δήμο, ούτε από ένα φίλο του Ηλυσιακού. Ούτε ένας δεν υπάρχει να καλέσει αυτά τα παιδιά για ένα γεύμα.

Εγώ από σήμερα παραιτούμαι από την ιδιότητα του προέδρου, και μέχρι τις 20 Ιουνίου καλώ όποιον υγιή επενδυτή ενδιαφέρεται, του παραθέτω όλα τα οικονομικά στοιχεία, να πάρει την ΚΑΕ. Η ΚΑΕ πωλείται. Αν δεν βρεθεί, από την 21η Ιουνίου πρέπει να πιάσω δουλειά. Και να προσπαθήσω όσο μπορώ. Με πιο συμμαζεμένα πράγματα. Εύχομαι καλή δύναμη στο Περιστέρι. Είχαμε το διπλάσιο μπάτζετ. Το Περιστέρι είχε με μικρότερους σε ηλικία και σε μεγέθη παίκτες, αλλά μας έριξε στα σχοινιά. Πολλά συγχαρητήρια για την προσπάθεια".

Στη συνέχεια είπε: " Αν βρεθεί υγιής επενδυτής να καλύψει τις υποχρεώσεις φεύγω. Σας είπα είναι ψυχοφθόρο αυτό που ζω. Ειδικά την πρώτη χρονιά με την περιπέτεια με την ΑΕΚ, όπου δεν υπάρχει χειρότερη σελίδα για μένα. Από εκεί και πέρα, δεν θέλω να ξαναγίνω εγώ "φονέας" όλων αυτών των παραγόντων, που πασχίζουν, με τους οποίους διατηρώ και προσωπική σχέση, όπως είναι ο πρόεδρος του Περιστερίου.

Και σας είπα τι πρέπει να κάνει ο ΕΣΑΚΕ. Δεν μπορεί να έρχεται η δικαιοσύνη και να μου λέει να πληρώνω εγώ τις λεηλασίες των άλλων. Καλώ τον ΕΣΑΚΕ να προστατεύσει τους προέδρους, με θέματα εγγυητικής, εφορία και ΙΚΑ. Δεν είμαι διατεθειμένος να διασύρομαι και να πηγαίνω στα αστυνομικά τμήματα. Τέλος, θέτω βέτο σε όποιον ενδιαφέρεται για τον Ηλυσιακό να παραμείνει ο Δημήτρης Λιόγας. Το αξίζει".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ