STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φραγκιάς: "Στοχεύουμε στην πρώτη τετράδα"

Φραγκιάς: "Στοχεύουμε στην πρώτη τετράδα"
INTIME SPORTS

Ο κόουτς του Κολοσσού Ρόδου, Βασίλης Φραγκιάς ευχήθηκε καλή συνέχεια στον Θανάση Σκουρτόπουλο και τόνισε ότι στόχος είναι η τετράδα.

Ο Κολοσσός Ρόδου πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση απέναντι στον Ίκαρο Καλλιθέας και κατάφερε να φτάσει στο θετικό αποτέλεσμα με 78-64.

Ο προπονητής του Κολοσσού Ρόδου, Βασίλης Φραγκιάς τόνισε αρχικά στη συνέντευξη Τύπου: " Να ευχηθώ καλή επιτυχία στον κόουτς, τον οποίο είχα παίκτη το 1991 στο Παγκράτι".

Στη συνέχεια ανέφερε: " Έχει αναλάβει δύσκολη δουλειά και του εύχομαι καλορίζικος και σιδεροκέφαλος. Και με τον Παναθηναϊκό και με μας, ο Ίκαρος παρουσιάστηκε πολύ βελτιωμένος. Αυτό το ξέραμε εμείς και προσπαθούσαμε να μαντέψουμε τον τρόπο παιχνιδιού του Ικάρου. Αυτό που θέλαμε ήταν να παρουσιαστούμε σοβαροί, γιατί η 3η θέση από τη 12η είναι πολύ κοντά.

Οι ομάδες δεν έχουν τεράστιες διαφορές. Όταν δεν είσαι προσεκτικός, μπορείς να χάσεις. Έχουμε μπροστά μας αρκετά παιχνίδια ακόμη. Η προσπάθεια που κάνουμε όλοι είναι να μπορέσει η ομάδα να τερματίσει στην πρώτη τετράδα, ας μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας, κάτι το οποίο θα είναι ιδιαίτερη στιγμή για τον Κολοσσό. Θέλω να ευχαριστήσω τους παίκτες μου, οι οποίοι για μία ακόμη φορά έδωσαν τα πάντα.

Να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήρθε στο γήπεδο, αν και περιμέναμε περισσότερο και από κει και πέρα έχουμε το ρεπό μπροστά για να ξεκουραστούμε λιγάκι. Έχουμε μπροστά μας το παιχνίδι με τον Ολυμπιακό και θα συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Όλα κρίνονται τον Απρίλιο".

Ο Σκότι Χόπσον τόνισε: " Γνωρίζαμε ότι ο Ίκαρος ήταν μία πολύ σκληρή ομάδα, δεν υπήρχε περίπτωση να τον υποτιμήσουμε. Δουλέψαμε στις προπονήσεις σε κάποια πράγματα, μείναμε συγκεντρωμένοι και κερδίσαμε. Είμαστε στην τρίτη θέση, κάτι που δεν είναι εύκολο. Ο προπονητής κάνει ότι μπορεί να μας κρατήσει, πρέπει να προσέξουμε πάρα πολύ και να είμαστε συγκεντρωμένοι σ’ αυτό που κάνουμε".

Σκουρτόπουλος: "Θέλουμε σωθούμε"

Ο προπονητής του Ικάρου Καλλιθέας Θανάσης Σκουρτόπουλος δήλωσε: " Χαίρομαι πολύ που είμαι και πάλι στη Ρόδο. Συγχαρητήρια στον Βασίλη και τον Κολοσσό για την προσπάθεια που γίνεται από την αρχή της χρονιάς. Είμαστε σε μία διαδικασία αλλαγών και θέλουμε πολύ δουλειά ακόμη. Έχουμε τη χειρότερη άμυνα της κατηγορίας και σίγουρα δεν είναι τυχαίο αυτό. Για να μην μπορεί να λειτουργήσει η άμυνα μας, πάει να πει ότι κανείς δεν κάνει αυτό που πρέπει. Προσπαθούμε να αλλάξουμε τη νοοτροπία και τον τρόπο δουλειάς μας.

Σε κάποια χρονικά διαστήματα χάσαμε τη συγκέντρωση μας, δεν είχαμε επιστροφές και το πληρώσαμε, γιατί ο Κολοσσός παίζει καλύτερα από τον καθένα, τον αιφνιδιασμό στο πρωτάθλημα. Αυτή είναι και η διαφορά. Αν δεν μπορείς να συγκεντρωθείς, δεν μπορείς να φέρεις αποτελέσματα. Στην επίθεση χάσαμε εύκολα τρίποντα, τα οποία τα χρειαζόμαστε. Έχουν γίνει πολλά λάθη στη χημεία της ομάδας.

Είμαστε σε δύσκολη φάση, αλλά έχουμε τη διάθεση και ένα καλό πρόγραμμα μπροστά μας. Το πρόβλημα μας είναι ότι έχουμε τους ίδιους ξένους παίκτες, στην ίδια θέση. Αυτό το κάνουν οι ομάδες της Ευρωλίγκας. Αν είναι να κάνουμε αλλαγές, προσωπική μου άποψη είναι να βάλουμε τις εφήβους. Έχουμε 2-3 πάρα πολύ καλά παιδιά και να τελειώσουμε τη χρονιά. Δεν θα φέρουμε άλλους παίκτες. Στόχος μας είναι να κάνουμε ένα καλύτερο φινάλε. Εμείς θέλουμε να σωθούμε. Μπορούμε να κάνουμε τις νίκες που θα μας εξασφαλίσουν".

Ο Βαγγέλης Καράμπουλας από την πλευρά των παικτών πρόσθεσε: " Εμείς μπήκαμε στο παιχνίδι πάρα πολύ νωθρά, κι αυτό το εκμεταλλεύτηκε ο Κολοσσός. Βρεθήκαμε να κυνηγάμε στο σκορ, αλλάξαμε όμως το μυαλό μας, προσαρμοστήκαμε και καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να μειώσουμε στους πέντε πόντους.

Στο β’ ημίχρονο πάλι ξεκινήσαμε νωθρά, είχαμε προβλήματα στην άμυνα αλλά και στην επίθεση χάσαμε πολλά εύκολα σουτ. Πρέπει να δουλέψουμε και στους δύο τομείς και να παίξουμε ομαδικά, γιατί σε κάποια διαστήματα παίζαμε ατομικά. Συγχαρητήρια στον Κολοσσό, ήταν δίκαιη η νίκη του".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ