STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φλεβαράκης: "Το ματς κρίθηκε στην άμυνα"

Φλεβαράκης: "Το ματς κρίθηκε στην άμυνα"
INTIME SPORTS

Συγχαρητήρια στους παίκτες και των δύο ομάδων έδωσε ο Κώστας Φλεβαράκης, ο οποίος μίλησε για το ματς του Ηλυσιακού με το Περιστέρι.

Ο Ηλυσιακός έκανε ένα πολύ καλό παιχνίδι απέναντι στο Περιστέρι και κατάφερε να πάρει μία πολύ σημαντική εκτός έδρας νίκη με 65-60.

Ο τεχνικός της ομάδας, Κώστας Φλεβαράκης αναφέρθηκε στο παιχνίδι του Ηλυσιακού με τον σύλλογο των δυτικών προαστίων.

" Πολλά συγχαρητήρια στους παίκτες και των δυο ομάδων για την προσπάθεια τους. Μετά το εκπληκτικό μας ξεκίνημα στη συνέχεια χάσαμε το ρυθμό μας και το Περιστέρι με τη μαχητικότητα και την προσαρμοσμένη κοντά στο καλάθι άμυνα του, μας κράτησε έξω από τη ρακέτα", δήλωσε ο Φλεβαράκης και πρόσθεσε:

" Το ματς κρίθηκε από την άμυνα και όπως είχα πει στα παιδιά έπρεπε να κρατήσουμε το Περιστέρι, κάτω από τους 60 πόντους. Στο κρίσιμο σημείο παίξαμε με καθαρά ελληνική ομάδα και τον Νάνα α κάτι που με ικανοποιεί απόλυτα. Ο Μάριος (Ματαλόν) και ο Αλέξης (Σπανός) έδειξαν ακόμη μια φορά να μπαίνουν στο πρόγραμμα και του χρόνου θα μπορέσουν να διεκδικήσουν κάτι περισσότερο. Θέλουμε να είμαστε όσο το δυνατόν ανταγωνιστικότεροι και να πάρουμε τις περισσότερες δυνατές νίκες. Συγχαρητήρια στον Αργύρη για την προσπάθεια που κάνει".

Ο Μάριος Ματαλόν δήλωσε: " Ξέραμε πως το Περιστέρι είναι καλή ομάδα και έχει δύσκολη έδρα. Είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα. Το ματς ξεκίνησε όπως θέλαμε, πήραμε μεγάλη διαφορά όμως είναι λογικό μια ομάδα στην έδρα της να μην αφήσει το ματς έτσι. Το Περιστέρι έφερε στα ίσια. Εμείς αντιδράσαμε σωστά και με υπομονή πήραμε τη νίκη. Συνεχίζουμε".

Πεδουλάκης: "Ξεκινήσαμε μουδιασμένα"

Ο προπονητής του Περιστερίου, Αργύρης Πεδουλάκης δήλωσε: " Παραταχθήκαμε με τέσσερις έφηβους και δυο παίδες, που είναι δύσκολο να αντέξουν στις συνθήκες της Α1. Ακόμη και στο φόβο που υπάρχει στα πρώτα βήματα. Ξεκινήσαμε μουδιασμένοι και πιο αργοί, όμως στη συνέχεια διορθώσαμε το παιχνίδι μας και καλύψαμε τη διαφορά. Θεωρώ καταλυτικό ότι χάσαμε τον πλέι μέικερ μας (Παπαντωνίου), ενώ είχαμε μόλις ένα τεσσαροπεντάρι (Έντουαρντς) που έπρεπε να παίζει σαράντα λεπτά.

Χωρίς καθοδήγηση στο παιχνίδι μας, κάναμε λάθος επιλογές, όμως αυτό είναι το τίμημα όταν βάζεις νέα παιδιά. Και εμείς το κάνουμε συνειδητά και όχι από ανάγκη. Σήμερα ο Τσιλούλης μου έδειξε ότι έχει καρδιά και όχι μόνο για όσα πέτυχε στην επίθεση αλλά επειδή βελτίωσε σημαντικά την ομαδική του άμυνα. Δεν το έχω ξανακάνει ποτέ όμως έχω παράπονα από τον Μανωλόπουλο. Μπορεί να έβαλε 21 πόντους όμως με τον τρόπο που προσέγγισε το παιχνίδι, πήγε ουσιαστικά κόντρα στα πιστεύω μας.

Δεν πασάραμε τη μπάλα πέσαμε σε παγίδες και το μόνο που μας ένοιαζε ήταν να διαμαρτυρόμαστε στους διαιτητές. Τα παιδιά πρέπει να κάνουν βήματα μπροστά, ο Τσιλούλης, ο Χάρης, ο Παπαντωνίου… Η ομάδα τους δίνει την ευκαιρία. Ο Ηλυσιακός ήταν πιο ήρεμος, δίκαια κέρδισε και του αξίζουν συγχαρητήρια".

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος ανέφερε: " Συγχαρητήρια στον Ηλυσιακό για τη νίκη, όμως συγχαρητήρια στην ομάδα μου, που αντιμετωπίζει πάρα πολλές δυσκολίες".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ