STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Φλεβαράκης: "Το Μαρούσι δεν τα παρατάει"

Φλεβαράκης: "Το Μαρούσι δεν τα παρατάει"
INTIME SPORTS

Ο Κώστας Φλεβαράκης υπογράμμισε πως το ματς με το Μαρούσι είχε πολλές ιδιαιτερότητες, ενώ για τον Ηλυσιακό υπογράμμισε πως χαίρεται που δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο

Μετά το τέλος του... επεισοδιακού αγώνα όπως εξελίχθηκε ανάμεσα στο Μαρούσι και τον Ηλυσιακό (81-89) στο κλειστό του Αγίου Θωμά, το λόγο πήραν οι προπονητές των δύο ομάδων στη συνέντευξη Τύπου.

Ο Κώστας Φλεβαράκης υπογράμμισε ότι είναι ευχαριστημένος που η ομάδα του δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο, όμως εξέφρασε τον προβληματισμό του για το μέλλον.

"Ήταν ένα ματς που είχε πολλές ιδιαιτερότητες. Παίζαμε με μία ομάδα, που την τελευταία τελευταία στιγμή απέκτησε ελλείψεις. Εμείς δεν ξέραμε τι θα αντιμετωπίσουμε. Ποιες χημείες και ποιες αντιδράσεις", σχολίασε ο Κώστας Φλεβαράκης και συμπλήρωσε:

"Ό,τι έγινε σήμερα, όση εκτίμηση κι αν έχω στα παιδιά του Αμαρουσίου, αυτό επηρεάζει τους διαιτητές. Δεν θα επεκταθώ περισσότερο, γιατί καταλαβαίνω τη μεγάλη προσπάθεια που κάνει το Μαρούσι. Το τέλος του αγώνα τούς βρήκε όπως τους βρήκε.

Όπως ο Γκαγκαλούδης, που εκτιμώ ιδιαίτερα για την καριέρα που έχει κάνει, αλλά έχασε την ψυχραιμία του. Συγχαρητήρια και στους δύο. Το Μαρούσι δεν τα παρατάει ποτέ. Ποτέ δεν παραδίνεται το Μαρούσι. Έχει αξιοπρέπεια. Προσπαθεί να οργανωθεί και να παίξει.

Συγχαρητήρια και στους παίκτες και στους προπονητές. Εμείς είμαστε ομάδα που άρχισε με χαμηλά δεδομένα, στην πορεία έχουμε χάσει παίκτες, έχει φύγει ο καλύτερός μας, ο Χολ. Δεν ξέρουμε τι θα γίνει με τον Χάρντινγκ. Είμαι χαρούμενος που και φέτος παρά τις συνθήκες η ομάδα δείχνει ανταγωνιστικό πρόσωπο. Πρέπει, όμως, να δούμε ποιο μπορεί να είναι το μέλλον".

Ο νεαρός Βαγγέλης Μπέμπης εκπροσώπησε τους παίκτες του Ηλυσιακού λέγοντας: "Πολλοί έχουν δυσκολευτεί σε αυτή την έδρα. Είμαι χαρούμενος που είμαι στην ομάδα. Κοιτάμε το επόμενο ματς".

Λινάρδος: "Λάθος δικό μου και του Γιάννη"

Ο Νίκος Λινάρδος στη συνέντευξη Τύπου αναφέρθηκε στα πολλά προβλήματα του Αμαρουσίου, στα χρέη αλλά και στην προσπάθεια που κάνει η ομάδα του έστω κι αν δεν έχει μέλλον. Παράλληλα, επισήμανε πως ήταν λάθος τόσο η δική του αντίδραση όσο και του Γιάννη Γκαγκαλούδη.

"Αν νικούσαμε, θα είχαμε ανατρέψει όλα τα δεδομένα του μπάσκετ. Δεν μπορούσαμε να νίκησουμε χωρίς προπόνηση. Μπήκαμε την Πέμπτη στο γήπεδο", τόνισε αρχικά ο Νίκος Λινάρδος και συμπλήρωσε:

"Δεν ξέραμε τι γίνεται, ποιοι είναι στην ομάδα. Δεν ήταν ούτε η διοίκηση εδώ, ούτε φίλαθλοι, αφού δεν σφραγίστηκαν τα εισιτήρια. Το ΔΝΤ έχει βυθίσει την Ελλάδα και φυσικά το Μαρούσι. Το Μαρούσι έχει τελειώσει για μένα. Ό,τι και να κάνουν τα παιδιά, την ψυχή τους να δώσουν, δεν υπάρχει μέλλον στην Α1.

Δεν ξέρω αν θα μείνω ως το τέλος της εβδομάδας. Μένω γιατί δεν έχω κάτι καλύτερο να κάνω. Αυτή η ομάδα έβγαλε παίκτες, προπονητές. Τώρα δεν έχει μέλλον, παρόλα αυτά παλέψαμε. Μετά ήρθαν τα λάθη τα δικά μου και του Γιάννη, που εκνευρίστηκε. Εύχομαι κανείς να μην αποκτήσει τα χρέη που έχει η ομάδα. Το Μαρούσι έχει πέσει εδώ και καιρό. Χωρίς λεφτά δεν γίνεται τίποτα".

Τέλος, ο Λάμπρος Τσόντζος, υπογράμμισε: "Για ακόμη μία φορά αποδείξαμε τις δυνατότητές μας. Για ακόμη μία φορά μάς μένει το παράπονο. Δεν αξίζαμε να χάσουμε έτσι. Ήμασταν άτυχοι στο τέλος".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ