STOIXIMAN BASKET LEAGUE

"Ερχονται" εξελίξεις με Μαρκόπουλο

"Ερχονται" εξελίξεις με Μαρκόπουλο
INTIME SPORTS

Τα επόμενα 24ωρα θα γίνει αναλυτική κουβέντα με τον Σούλη Μαρκόπουλο για να κλείσει και τυπικά το θέμα της παραμονής του. Αναζητά οικονομικά στηρίγματα ο Γιώργος Ανδρέου, εξελίξεις το επόμενο δεκαήμερο.

Μπάνε Πρέλεβιτς και Σούλης Μαρκόπουλος ήταν την Πέμπτη μαζί στο "Παλατάκι", παρακολούθησαν μαζί το off season camp που ολοκληρώθηκε αλλά σύμφωνα με όσα λένε στον ΠΑΟΚ, κάτι... χειροπιαστό δεν προέκυψε αναφορικά με την ανανέωση της συνεργασίας των δύο πλευρών που πάντως είναι σε καλό δρόμο (φυσικά οι Πρέλεβιτς και Μαρκόπουλος κουβέντιασαν και απασχόλησαν ζητήματα της ομάδας).

Απλώς θα πρέπει να "τελειώσει" και τυπικά το όλο ζήτημα καθώς στον "Δικέφαλο" δεν θέλουν να διαιωνίζεται για αρκετό καιρό ακόμη το θέμα της παραμονής του Μαρκόπουλου.

Τα επόμενα 24ωρα μάλιστα θα υπάρξει αναλυτική συζήτηση με τον έμπειρο κόουτς. Θα γίνει ραντεβού και θα ενταθούν οι επαφές ούτως ώστε άμεσα και το αργότερο μέχρι την επόμενη εβδομάδα, το ζήτημα της παραμονής του να έχει "τελειώσει" και τυπικά. Από την πλευρά του ΠΑΟΚ θα γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις προς τον Μαρκόπουλο, τον οποίο στους "ασπρόμαυρους" θεωρούν ακρογωνιαίο λίθο της ομάδας.

Κατά τα άλλα, όπως είχαμε αναφέρει πριν αρκετό καιρό, από την πλευρά του προέδρου του ΤΑΠ, Γιώργου Ανδρέου "έβγαινε" πως είναι σε καλό δρόμο το να βρει οικονομικά στηρίγματα για την ΚΑΕ. Κάτι τέτοιο δεν έχει αλλάξει στη παρούσα φάση, αυτό προκύπτει και τώρα και εκτιμάται πως μέσα στο επόμενο 10ημερο ενδεχομένως να φανεί τι μπορεί να γίνει και να υπάρξουν κάποιες ουσιαστικές εξελίξεις. Στόχος του Ανδρέου είναι να βρεθούν τα οικονομικά στηρίγματα έτσι ώστε σε πρώτη φάση να μην υπάρχει κανένα πρόβλημα με την αποπληρωμή των χρεών.

Τέλος, αναφορικά με το off season camp του ΠΑΟΚ, στον "Δικέφαλο" αναφέρουν πως ορισμένοι από τους παίκτες που άφησαν θετικές εντυπώσεις, θα κληθούν να συμμετάσχουν στην προετοιμασία της ομάδας (ο Αλεξ Στέβοβιτς έδειξε καλή εικόνα στις προπονήσεις). Πάντως στον ΠΑΟΚ υπογραμμίζουν πως μέχρι την έναρξη της προετοιμασίας τον Αύγουστο, ενδεχομένως κάποιοι παίκτες να έχουν "κλείσει" σε άλλες ομάδες και ως εκ τούτου να μην προπονηθούν ξανά με τον "Δικέφαλο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ