STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Επίθεση Μπαρτζώκα στους διαιτητές

Επίθεση Μπαρτζώκα στους διαιτητές
INTIME SPORTS

Ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας εμφανίστηκε εκνευρισμένος στην συνέντευξη Τύπου του δεύτερου τελικού, ενώ άφησε υπονοούμενα για την διαιτησία του αγώνα.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας στη συνέντευξη Τύπου του δεύτερου τελικού του πρωταθλήματος άφησε υπονοούμενα για την διαιτησία του ματς, λέγοντας ότι θα ήθελε να κάνει μερικές ερωτήσεις, οι οποίες... δεν χρειάζονται απάντηση.

" Συγχαρητήρια στον Παναθηναϊκό και τον κόουτς για τη νίκη. Είχαν επιμονή και προσπάθησαν μέχρι το τέλος για τη νίκη", είπε αρχικά και πρόσθεσε:

" Αξίζουν συγχαρητήρια. Έχω σεβασμό στον Παναθηναϊκό και στο ελληνικό μπάσκετ. Θα ήθελα να κάνω μερικές ερωτήσεις που δεν χρειάζονται απαντήσεις. Για ποιό λόγο καθυστέρησαν 5 λεπτά στο ημίχρονο οι διαιτητές; Εμείς ξέρουμε τι έγινε. Γιατί άλλαξε ο τρόπος που σφύριζαν; Μετά το φάιναλ-φορ έχουμε πάρει 10-15 τεχνικές ποινές στο ελληνικό πρωτάθλημα ενώ όλη τη χρονιά στην Ευρωλίγκα δεν πήραμε σχεδόν καμία.

Γιατί δεν μέτρησε το καλάθι του Χάινς που ήταν και φάουλ που είναι εμπρόθεσμο; Γιατί η καθυστέρηση των διαιτητών στο ημίχρονο έπαιξε ρόλο στο τρόπο που σφύριζαν; Είναι σημαντικό να τα αναφέρω αυτά όσο σημαντικό είναι να σέβομαι το ελληνικό μπάσκετ και τον Παναθηναϊκό. Ο Παναθηναϊκός διαμαρτυρόταν στο πρώτο ημίχρονο, στην πρώτη αντίδραση που είχαμε εμείς έχουμε τεχνική ποινή κάτι που πρέπει να εξεταστεί από το ελληνικό μπάσκετ".

Για την απουσία του Έισι Λο στο δεύτερο ημίχρονο ανέφερε: " Ένας από τους καλύτερους παίκτες όλη τη χρονιά, ο Λο δεν ήταν καλά. Ήταν έτοιμος να λιποθυμήσει στο ημίχρονο για αυτό δεν χρησιμοποιήθηκε στο δεύτερο. Σημαντική απουσία".

Για τους παίκτες του είπε: " Δεν μπορώ να το ξέρω. Λένε ότι το ματς δεν παίζεται επί ίσοις όροις και τους δημιουργείται εκνευρισμός. Εγώ προσπαθώ να τους πω να είναι ψύχραιμοι και συγκεντρωμένοι".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ