STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Επίσκεψη σε Γυμνάσιο από Περιστέρι

Επίσκεψη σε Γυμνάσιο από Περιστέρι
INTIME SPORTS

Στο 15ο Γυμνάσιο Περιστερίου βρέθηκε αντιπροσωπεία της ομάδας μπάσκετ, η οποία μοίρασε και εισιτήρια για το ματς με τον Ολυμπιακό (4/02, 19:00, ΝΕΤ).

Οι Γκέιβιν Εντουαρντς, Σωτήρης Μανωλόπουλος, Χάρης Γιαννόπουλος, Σωκράτης Ψαρόπουλος και Θεόδωρος Τσιλούλης μαζί με τον Διευθυντή των γραφείων της ΚΑΕ Περιστερίου, Μανώλης Τσαγκιώτης βρέθηκαν το πρωί (3/02) της Παρασκευής στο 15ο Γυμνάσιο Περιστερίου.

Η αντιπροσωπεία μοίρασε, μάλιστα εισιτήρια στα παιδιά για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 17ης αγωνιστικής της Basket League ΟΠΑΠ (4/02, 19:00, ΝΕΤ).

" Δυστυχώς στο διάστημα των 15 ημερών που προηγήθηκε από τον τελευταίο μας αγώνα δεν είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε όπως θέλαμε", τόνισε ο Αργύρης Πεδουλάκης και συμπλήρωσε:

" Οι τραυματισμοί παικτών όπως ο Πέτρουλας και ο Καυκής και η αποχώρηση των Σκοτ και Μότσνικ προστέθηκαν στα ήδη σημαντικά προβλήματά μας. Όμως πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι και να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά. Ο αγώνας με τον Ολυμπιακό θα είναι μία καλή ευκαιρία να μαζέψουμε σημαντικές εμπειρίες και να αγωνιστούμε κόντρα σε μία ομάδα που δουλεύει στο υψηλότερο επίπεδο ώστε να γίνουμε καλύτεροι και κυρίως οι νεαροί σε ηλικία παίκτες μας να μετρήσουν τις δυνάμεις τους".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ