STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ένταση Κούπερ με οπαδό

Ένταση Κούπερ με οπαδό

Ο Ντι Τζέι Κούπερ μετά το τέλος του ημιχρόνου στο ματς του Πανιωνίου με τον ΠΑΟΚ κι ενώ πήγαινε στα αποδυτήρια κινήθηκε προς την εξέδρα, ζητώντας τα ρέστα από οπαδό των Νεοσμυρνιωτών!

Ο Ντι Τζέι Κούπερ στο ημίχρονο του αγώνα για την τρίτη θέση ανάμεσα στον Πανιώνιο και τον ΠΑΟΚ κι ενώ πήγαινε στα αποδυτήρια κινήθηκε προς την κερκίδα και ζήτησε τα... ρέστα από οπαδό της ομάδας του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Ακολούθησε ένταση στη γραμματεία μεταξύ Λιανού και ανθρώπων του ΠΑΟΚ. Ο ισχυρός άνδρας του Πανιωνίου διέσχισε το γήπεδο και έφτασε μαινόμενος στη γραμματεία. Στη μέση μπήκε ο τιμ μάνατζερ του "δικεφάλου", αλλά και ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος, που προσπάθησε να τον ηρεμήσει. Το ίδιο έκανε και ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.

Οι διαιτητές λίγο πριν την έναρξη της επανάληψης απέβαλαν τον Κούπερ για την κίνηση του. Στο φύλλο αγώνα γράφτηκε ότι οπαδός του Πανιωνίου έβρισε τον Κούπερ και στη συνέχεια τον έφτυσε. Ο Αμερικανός γκαρντ αντέδρασε βρίζοντας τον και απωθώντας τον.

Δεν θα κρατηθεί το δελτίο του Κούπερ, αλλά παραμένει στη δικαιοδοσία του αθλητικού δικαστή το αν θα τιμωρήσει περαιτέρω τον παίκτη του ΠΑΟΚ ή όχι.

Η αστυνομία -σύμφωνα με το συνδρομητικό κανάλι - εντόπισε τον οπαδό που προκάλεσε το επεισόδιο, ο οποίος με τη σειρά του απολογήθηκε για την πράξη του.

Σύμφωνα με τον κανονισμό του ΕΣΑΚΕ η ποινή που επισύρει η απόπειρα βιαιοπραγίας (αν θεωρήσουμε τέτοια την λέξη "απώθησε" που γράφτηκε στο φύλλο αγώνα) είναι πρόστιμο και ποινή αποκλεισμού μιας αγωνιστικής.

" Εδώ οι οπαδοί πλακώνονται με τους παίκτες"

Έκπληκτος για τα όσα διαδραματίστηκαν μπροστά στα μάτια του ο Σι Τζέι ΜακΚόλουμ (γκαρντ των Μπλέιζερς και αδερφός του Έρικ ΜακΚόλουμ) έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter:

"Οι οπαδοί εδώ είναι εκτός ελέγχου! Έτοιμοι να πλακωθούν με τους παίκτες. Το ίδιο και οι προπονητές στο ημίχρονο. Ο ευρωπαϊκός τρόπος ζωής είναι αληθινός. LOL".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ