ΠΑΟΚ

Η στάση του ΠΑΟΚ στο συμβάν με Κούπερ

Η στάση του ΠΑΟΚ στο συμβάν με Κούπερ

Στον ΠΑΟΚ θεωρούν πως δεν υπάρχει κίνδυνος ο Ντι Τζέι Κούπερ να μην αγωνιστεί στο τέταρτο ματς με τον Πανιώνιο ενώ... δεν άρεσε η στάση της Αστυνομίας στο συμβάν του Αμερικανού με τον οπαδό των "κυανέρυθρων"

Σχετικά με το θέμα της αποβολής του Ντι Τζέι Κούπερ στον αγώνα με τον Πανιώνιο, στον "Δικέφαλο" λένε αυτό που γράφτηκε στο φύλλο αγώνος, ότι δηλαδή ένας οπαδός των "κυανέρυθρων" έβριζε και έφτυσε τον Αμερικανό κατά την διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου.

Στους "ασπρόμαυρους" μάλιστα στέκονται πολύ στο πώς αυτός ο φίλαθλος έφτασε ως τα κάγκελα δίχως η Αστυνομία να τον εμποδίσει. Πάνω σε αυτό το τελευταίο και γενικώς στο συμβάν με τον Κούπερ, στον ΠΑΟΚ φαίνονται απορημένοι με την στάση της ΕΛ.ΑΣ. καθώς θεωρούν πως θα μπορούσε να αποτρέψει τον οπαδό των "κυανέρυθρων" να προβεί σε αυτές τις ενέργειες (στον ΠΑΟΚ λένε πως ο συγκεκριμένος φίλαθλος στο δεύτερο ημίχρονο παρακολούθησε κανονικά το παιχνίδι από την θέση του).

Σε ό,τι αφορά το ενδεχόμενο τιμωρίας του Κούπερ, στην ομάδα θεωρούν πως δεν υπάρχει κίνδυνος να μην παίξει στο τέταρτο ματς καθώς δεν κρατήθηκε το δελτίο του.

TAGS ΠΑΟΚ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ