STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Παρίσι

Ενός λεπτού σιγή για τα θύματα στο Παρίσι

Πριν από την έναρξη των αγώνων της 6ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι. Συλλυπητήριο μήνυμα από Χαλβατζάκη.

Επιστροφή στην αγωνιστική δράση σήμερα (14/11) στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ με τη διεξαγωγή της 6ης αγωνιστικής και ο ΕΣΑΚΕ ενημέρωσε ότι θα τηρηθεί ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

"Ενός λεπτού σιγή στην μνήμη των θυμάτων των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι θα τηρηθεί πριν την έναρξη των αναμετρήσεων της 6ης αγωνιστικής της Basket League ΣΚΡΑΤΣ"

Συλλυπητήριο μήνυμα από Χαλβατζάκη

Στο μεταξύ, ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, κ. Γιώργος Χαλβατζάκης απέστειλε συλλυπητήριο μήνυμα στον πρόεδρο της Γαλλικής Λίγκας (NBL) κ. Αλέν Μπεράλ για τα θύματα των τρομοκρατικών επιθέσεων στο Παρίσι:

"Αξιότιμε πρόεδρε

Τόσο εγώ προσωπικά όσο και το Διοικητικό Συμβούλιο του ΕΣΑΚΕ αισθανόμαστε συγκλονισμένοι από τις τρομοκρατικές επιθέσεις στο Παρίσι και εκφράζουμε την βαθιά θλίψη μας για τα αθώα θύματα και τα θερμά συλλυπητήρια μας στις οικογένειες τους.

Ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ κ. Γιώργος Χαλβατζάκης"

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ