STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αλώβητοι οι "αιώνιοι"

Αλώβητοι οι "αιώνιοι"
INTIME SPORTS

Οι "αιώνιοι" συνέχισαν με νίκη την πορεία τους στο πρωτάθλημα, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της ΣΚΡΑΤΣ Basket League

O Ολυμπιακός έριξε κατοστάρα στα Τρίκαλα, εκτός έδρας, καθώς επικράτησε με 105-87 , ενώ ο Παναθηναϊκός είχε εύκολο έργο απέναντι στο Ρέθυμνο, καθώς κέρδισε με 94-77 . Κατοστάρα έριξε και η ΑΕΚ απέναντι στον Πανελευσινιακό ( 105-80 )

Ο Κολοσσός Ρόδου πέτυχε τη νίκη της αγωνιστικής, απέναντι στον Απόλλωνα Πατρών ( 64-63 ). Κυρίως λόγω του τρόπου που τα κατάφερε, αφού ο Ντόμινικ Ουότερς από μοιραίος (έκανε λάθος στα 4'') έγινε... ωραίος, με τις τρεις εύστοχες βολές που είχε σε νεκρό χρόνο.

Βήμα παραμονής έκανε ο ΚΑΟΔ, που επικράτησε με +16 ( 78-62 ) του Κοροίβου. Πέραν των δύο βαθμών της νίκης, οι Δραμινοί κάλυψαν τη διαφορά της ήττας τους στο παιχνίδι του α' γύρου. Έτσι, πέτυχαν με ένα σμπάρο, δυο τρυγόνια.

Ακόμα μία εκτός έδρας νίκη πανηγύρισε ο Άρης, που άλωσε το Ζηρίνειο. Η ομάδα του Δημήτρη Πρίφτη κέρδισε τη Νέα Κηφισιά ( 79-65 ) και ελπίζει ακόμα στην κατάληψη της τρίτης θέσης, στη regular season.

Ο ΠΑΟΚ "έσπρωξε" τον Πανιώνιο ακόμα πιο κοντά στην Α2 κατηγορία! Ο "Δικέφαλος" κέρδισε με 79-65 και παρέμεινε, παράλληλα, στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα.

Δείτε τι έγινε στη δεύτερη τη τάξει κατηγορία, στη 17η αγωνιστική του πρωταθλήματος .

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ