STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Διασυρμός, "διπλό" και αποχώρηση...

Διασυρμός, "διπλό" και αποχώρηση...
INTIME SPORTS

Στη Νέα Σμύρνη, έγινε σκληρό παιχνίδι ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό με τον δεύτερο να φεύγει νικητής στις λεπτομέρειες και τον Ηλία Λιανό να δηλώνει ότι αποχωρεί από το μπάσκετ

Στο κλειστό της Νέας Σμύρνης, παραδοσιακά ανάμεσα σε Πανιώνιο και Παναθηναϊκό γίνονται σκληροί αγώνες με τον νικητή να κρίνεται στις λεπτομέρειες.

Ο φετινός δεν αποτέλεσε εξαίρεση... Ο Παναθηναϊκός επικράτησε με 69-64 του Πανιωνίου για την 19η αγωνιστική και έφτασε τις 18 συνεχόμενες νίκες στο πρωτάθλημα.

Ωστόσο, στα 45'' πριν το τέλος του αγώνα έγινε μία φάση που συζητήθηκε και για την οποία διαμαρτυρήθηκαν από τον Πανιώνιο. Ο ΜακΚόλουμ πήρε τα βήματα του Γκιστ, έκανε το ντράιβ και πέτυχε το καλάθι ενώ το σκορ ήταν 57-63. Οι διαιτητές έδωσαν επιθετικό φάουλ, ο Πανιώνιος διαμαρτυρήθηκε για αμυντικό, το καλάθι δεν μέτρησε ποτέ και ο κόσμος στο γήπεδο αποδοκίμασε έντονα.

Απόρροια αυτού ήταν ο Ηλίας Λιανός μετά το τέλος του αγώνα να δηλώσει ότι αποχωρεί από το μπάσκετ, παρ' ότι δεν βρισκόταν στην Ελλάδα, αλλά στο εξωτερικό απ' όπου και παρακολούθησε το παιχνίδι.

Στο άλλο παιχνίδι της ημέρας, τα πράγματα ήταν σαφώς πιο ήσυχα. Ο Ολυμπιακός διέσυσε το Ρέθυμνο με 105-64 σε μία βραδιά που πρωταγωνίστησε ο Μπράιαντ Ντάνστον τελειώνοντας το παιχνίδι με 14 πόντους και 7/8 δίποντα σε 10 λεπτά.

Μετά το τέλος του αγώνα, ο Γιώργος Μπαρτζώκας ξεκαθάρισε ότι δεν έκανε κριτική στον Αργύρη Πεδουλάκη με βάση τα όσα είπε στη συνέντευξη Τύπου πριν το μεταξύ τους ντέρμπι για τη Euroleague.

Θυμηθείτε εδώ τι έγινε στα παιχνίδια του Σαββάτου, στους αγώνες Ν.Κηφισιά-Ηλυσιακό, Πανελευσινιακός-ΠΑΟΚ, Τρίκαλα-Κολοσσός, ΚΑΟΔ-Ίκαρος.

Να υπενθυμίσουμε ότι η αγωνιστική ολοκληρώνεται την Δευτέρα με τον αγώνα Άρης-Απόλλων στη Θεσσαλονίκη (24/2, 5μ.μ.), gia τον οποίο και μπορείτε από το Live Blog τοu Sport24.gr.

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ