STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Δηλώσεις: Πανιώνιος - Άρης

Δηλώσεις: Πανιώνιος - Άρης

Ο Πανιώνιος διπλασίασε τις νίκες του στην Basket League ΣΚΡΑΤΣ και ο Βαγγέλης Αλεξανδρής εξήγησε πως περιμένει καλύτερο πρόσωπο από τους Νεοσμυρνιώτες. Για ''καλή νοοτροπία'' έκανε λόγο ο Δημήτρης Πρίφτης.

Ο κόουτς του Πανιωνίου παραδέχτηκε ότι ο Πανιώνιος κόλλησε στη ζώνη του Άρη όμως έφτασε σε μια ''σπουδαία νίκη, απέναντι σε έναν σπουδαίο αντίπαλος'' όπως ανέφερε χαρακτηριστικά.

Πανιώνιος

Βαγγέλης Αλεξανδρής: "Για μας όλα τα παιχνίδια είναι δύσκολα. Βρεθήκαμε γρήγορα μπροστά με 14 πόντους παίζοντας καταπληκτικά σε άμυνα και επίθεση. Ίσως μας βοήθησε και το -μαν του μαν- που επέλεξε ο αντίπαλος. Δυστυχώς όμως χαλαρώσαμε και μέσα σε μικρό διάστημα χάσαμε τη μεγάλη διαφορά που είχαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο κολλήσαμε στη ζώνη, μπορώ να πω ανεπίτρεπτα. Βρισκόμαστε λίγο διάστημα όλοι μαζί και δεν είχαμε την ευκαιρία να δουλέψουμε πολύ απέναντι σε τέτοιες άμυνες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούμε πίσω στο σκορ. Εκεί όμως η ομάδα έδειξε ωριμότητα. Κάναμε τα αυτονόητα γυρίζοντας καλά την μπάλα, ενώ βάλαμε και τα ελεύθερα σουτ που βρήκαμε. Έτσι καταφέραμε να πάρουμε μια διαφορά που την κρατήσαμε μέχρι το τέλος. Κερδίσαμε έναν σπουδαίο αντίπαλο και έτσι η νίκη μας είναι σπουδαία. Λόγω προγράμματος έχουμε τη δυνατότητα να κάνουμε εξετάσεις στους παίκτες για να δούμε που βρισκόμαστε και να βελτιωθούμε ώστε να παρουσιάσουμε ακόμα καλύτερο πρόσωπο. Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο που μας βοήθησε πολύ ειδικά στα κρίσιμα σημεία του αγώνα".

Λιουκ Χάνκοκ: "Πήραμε τη δεύτερη νίκη και μάλιστα απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως είναι ο Άρης με καλούς παίκτες. Εμείς νιώθουμε καλά με την επιτυχία μας που μάλιστα ήρθε μπροστά στον κόσμο της ομάδας μας. Συνεχίζουμε την προσπάθεια με στόχο να βελτιωθούμε περισσότερο".

Άρης

Δημήτρης Πρίφτης: "Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη. Μετά τα προβλήματα που είχε στην αρχή είναι προφανές πως έχει μια πλήρη ομάδα με καλό ρόστερ. Σιγά-σιγά βρίσκει τον δρόμο του. Εμείς ξεκινήσαμε άσχημα στην επίθεση, αλλά καταφέραμε στη συνέχεια να βελτιωθούμε. Με τη ζώνη βάλαμε προβληματισμό στον Πανιώνιο κυρίως σε ότι αφορά την οργάνωση του παιχνιδιού. Κάποια μακρινά σουτ που δεν βάλαμε και μια δύο κακές αποφάσεις στην επίθεση έδωσαν στον Πανιώνιο τη διαφορά σε κρίσιμο σημείο του αγώνα με αποτέλεσμα μετά μα κυνηγάμε στο σκορ. Δεν έχω παράπονο από τους παίκτες. Παλέψαμε με καλή νοοτροπία. Συνεχίζουμε την προσπάθειά μας. Έχουμε δύσκολο πρόγραμμα. Καλή συνέχεια στον κόουτς και τον Πανιώνιο".

Νίκος Γκίκας: "Συγχαρητήρια στον Πανιώνιο για τη νίκη. Ξεκινήσαμε νωθρά και ο αντίπαλος πήρε μια διαφορά στο σκορ. Εμείς κάναμε λάθη στην άμυνα και αφήσαμε ελεύθερα τρίποντα σε παίκτες που δεν έπρεπε. Παράλληλα δεν ήμασταν καλοί στην επίθεση. Κοιτάμε την επόμενη μέρα. Μας έχει λείψει η νίκη και πρέπει να την κατακτήσουμε στον αγώνα να δείξουμε καλύτερο πρόσωπο".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ