STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Δηλώσεις: Κηφισιά - ΑΕΚ

Δηλώσεις: Κηφισιά - ΑΕΚ
INTIME SPORTS

Τη δεύτερη εκτός έδρας νίκης της σημείωσε η ΑΕΚ με τον Ντράγκαν Σάκοτα στον πάγκο, καθώς επικράτησε της Κηφισιάς με 80-75 στο Ζηρίνειο.

Την ήττα γνώρισε η Κηφισιά στο Ζηρίνειο, καθώς έχασε από την ΑΕΚ με 75-80 για την έβδομη αγωνιστική της ΣΚΡΑΤΣ Basket League. Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στάθηκε στο γεγονός ότι η "Βασίλισσα" ήταν πιο έτοιμη, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο τυχερό τρίποντο του Παπαντωνίου. Ο Ντράγκαν Σάκοτα από την άλλη τόνισε πως ήταν μεγάλη νίκη για την ΑΕΚ και πως θα συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά.

"Σίγουρα, συμφωνώ ότι ήταν μεγάλη νίκη σήμερα για την συνέχεια για να μην σκεφτόμαστε μόνο το πού βρισκόμαστε στην βαθμολογία, αλλά να έχουμε και κάποιες άλλες φιλοδοξίες. Εννοείται ότι η Κηφισιά ήταν μεγάλος αντίπαλος για εμάς αυτή την στιγμή. Ακόμη δεν παίζουμε όπως θα ήθελα. Για αυτό η δουλειά μας ήταν πολύ δύσκολη. Μας βγήκε η άμυνα, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο και μας έδωσε ανάσα για το δεύτερο. Στο τέλος σημασία είχε να μην χάσουμε την μπάλα, όπως κάναμε σε άλλα παιχνίδια, και πιστεύω ότι ήμασταν μπροστά σε όλο το ματς και δίκαια νικήσαμε. Συγχαρητήρια στην Κηφισιά για τα αποτελέσματά της", δήλωσε ο Σερβοέλληνας τεχνικός και συνέχισε, "Πιστεύω ότι θα υπάρξει ενίσχυση στον ψηλό. Έχουμε κάποιες βοήθειες, αλλά ο κορμός παραμένει ίδιος και θα έχουν βοήθεια οι παίκτες. Ξέρουμε πού θέλουμε βοήθειες, είναι εύκολο να το καταλάβεις. Δεν πιέζομαι και δεν βιάζομαι. Πιστεύω ότι έγιναν βιαστικές κινήσεις και δεν βγήκαν πριν".

Ο Ζήσης Σαρικόπουλος από την πλευρά του πρόσθεσε: "Το θετικό ήταν η διάρκεια στην απόδοσή μας, σε επίθεση και άμυνα, είτε ήμασταν εμείς μπροστά είτε η Κηφισιά. Είχαμε υπομονή, εκεί κρίθηκε το παιχνίδι παρότι κάναμε αρκετά λάθη και χάσαμε πολλά ριμπάουντ στο τέλος. Αυτή η νίκη να είναι οδηγός μας για τη συνέχεια".

Ο τεχνικός της Κηφισιάς, Ηλίας Παπαθεοδώρου δήλωσε: "Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ. Δίκαιη νίκη. Έδειξε συγκέντρωση και πάθος. Ήταν πιο έτοιμοι από εμάς. Είχαμε τονίσει ότι αντίπαλος είναι ιστορική ομάδα. Είδαμε ότι ο Ίνγκλις έπαιξε καθοριστικό ρόλο σήμερα. Η παρουσία του Σάκοτα κοσμεί τα ελληνικά γήπεδα. Δεν είχαμε καλή παρουσία. Η ΑΕΚ σκόραρε με συνέπεια. Μας στοίχισε το τυχερό τρίποντο του Παπαντωνίου. Αλλά η τύχη πάει με τους ισχυρούς. Έχουμε έμπειρα παιδιά αλλά πρέπει να προσγειωθούμε. Δεν υπάρχει έλλειψη χημείας. Η ομάδα έχει υλικό. Έχει δημιουργήσει προσδοκίες. Εμείς θα πρέπει να συντηρήσουμε αυτές τις προσδοκίες".

Από την άλλη ο Δημήτρης Μαυροειδής πρόσθεσε:"Σήμερα δεν μπήκαμε όπως προηγούμενα ματς. Ήμασταν χαλαροί. Η ΑΕΚ έδειξε ότι ήθελε το ματς. Πολέμησε. Χωρίς άμυνα δεν μπορείς να προχωρήσεις. Παίζω σαν παίκτης Κηφισιάς. Δεν καταλαβαίνω γιατί λέγονται τέτοια πράγματα (σ.σ για την επικείμενη μεταγραφή του στο εξωτερικό)".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ