STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Αυλαία στη Ρόδο

Αυλαία στη Ρόδο

Ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης θα βρίσκεται στην αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου, ο οποίος θέλει να παρουσιαστεί ανταγωνιστικός στο πρώτο εντός έδρας παιχνίδι της χρονιάς.

Με τον Λουκά Μαυροκεφαλίδη στην αποστολή αναχώρησε το μεσημέρι της Κυριακής (19/10) η αποστολή του Παναθηναϊκού για το "σμαραγδένιο νησί". Ο Έλληνας φόργουορντ/σέντερ προπονήθηκε κανονικά το πρωί και εν συνεχεία μπήκε στη δωδεκάδα των "πρασίνων" για το παιχνίδι της Δευτέρας (20/10) με τον Κολοσσό Ρόδου.

O -προπονητής των Ροδιτών- Μιχάλης Κουταλιανός μίλησε στην επίσημη ιστοσελίδα του ΕΣΑΚΕ για το παιχνίδι με το "τριφύλλι" ανέφερε πως " το επόμενό μας ματς είναι αυτό κόντρα στον Παναθηναϊκό, τον πρωταθλητή Ελλάδας. Εμείς θα μπούμε να ευχαριστηθούμε το παιχνίδι, το οποίο αποτελεί και ένα πολύ καλό τεστ για να δούμε τις δυνάμεις μας απέναντι σε έναν αντίπαλο υψηλότερου επιπέδου. Καλούμε τον κόσμο να έρθει και να γεμίσει το “Βενετόκλειο” και να ευχαριστηθεί το μπάσκετ", με τον Βασίλη Τολιόπουλο να προσθέτει:

" Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι κόντρα στον Παναθηναϊκό, αλλά εμείς θα μπούμε για να τα δώσουμε όλα και να διεκδικήσουμε ακόμα και τη νίκη. Θέλουμε να κάνουμε μία καλή και ανταγωνιστική εμφάνιση απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, προκειμένου να ανταμείψουμε και τον κόσμο που θα γεμίσει το Βενετόκλειο".

Από την πλευρά του, ο Ντούσκο Ιβάνοβιτς στάθηκε στα όσα πρέπει να κάνει ο Παναθηναϊκός για να πάρει την εκτός έδρας νίκη: " Η 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος μας επιφυλάσσει τον πρώτο εκτός έδρας αγώνα. Παίζουμε στη Ρόδο απέναντι στον Κολοσσό, μια ομάδα που έχει ποιότητα και διαθέτει ικανότητες τόσο ατομικά όσο και σαν σύνολο. Σεβόμαστε τον αντίπαλό μας και στόχος μας είναι να παρουσιαστούμε έτοιμοι ώστε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι τόσο αμυντικά όσο κι επιθετικά".

Ενώ, ο Βλάντο Γιάνκοβιτς υποστήριξε: " Περιμένουμε έναν σκληρό αγώνα και για το λόγο αυτό σεβόμαστε και υπολογίζουμε τον αντίπαλό μας. Οι υποχρεώσεις μας αυξάνονται πλέον καθώς θα βρεθούμε στη Ρόδο για τον αγώνα με τον Κολοσσό και σχεδόν αμέσως θα ταξιδέψουμε με προορισμό το Μόναχο. Εξετάζουμε ξεχωριστά κάθε αγώνα και οφείλουμε να παρουσιαστούμε σοβαροί κόντρα στον Κολοσσό".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ