STOIXIMAN BASKET LEAGUE

Ασημακόπουλος: "Κέρδος για το ελληνικό μπάσκετ ο Κολοσσός"

Ασημακόπουλος: "Κέρδος για το ελληνικό μπάσκετ ο Κολοσσός"
INTIME SPORTS

Ο αρχηγός του Κολοσσού, Αντώνης Ασημακόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για τη νίκη κόντρα στο Ρέθυμνο, το επόμενο ματς με το Περιστέρι, αλλά και την πορεία του συλλόγου στο πρωτάθλημα.

Ο Κολοσσός Ρόδου σε ένα εξαιρετικό παιχνίδι επικράτησε του Ρεθύμνου στην παράταση με 93-90 και σημείωσε την ένατη νίκη του στο πρωτάθλημα της Basket League ΟΠΑΠ.

Το συγκρότημα του Βασίλη Φραγκιά έμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα μαζί με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό, σημειώνοντας σε δεύτερη διαδοχικό εντός έδρας παιχνίδι sold-out!

Ο σύλλογος από το "σμαραγδένιο νησί" έχει πέντε εντός έδρας νίκες σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα, ενώ εκτός έδρας μετρά μόλις ήττα από τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ.

Ο αρχηγός του Κολοσσού Ρόδου, Αντώνης Ασημακόπουλος μίλησε στο Sport24.gr για την εξαιρετική πορεία της ομάδας του, την βοήθεια του κόσμου, το ματς με το Ρέθυμνο, αλλά και το επόμενο με το Περιστέρι στην Αθήνα.

" Βρισκόμαστε σχεδόν στο 50% του πρωταθλήματος και η ομάδα πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία. Μείναμε στην ομάδα το καλοκαίρι παίκτες, οι οποίοι γνωριζόμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και ξέρουμε πώς παίζει ο καθένας, ενώ ο κόουτς διάλεξε ξένους παίκτες που εκτός από την αγωνιστική του αξία είναι πάρα πολύ καλά παιδιά και κατάλαβαν την νοοτροπία μας και ενσωματώθηκαν γρήγορα στην ομάδα", τόνισε αρχικά ο Αντώνης Ασημακόπουλος και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

" Όπως σου είπα πολλοί παίκτες είμαστε χρόνια μαζί και ξέρουμε ο ένας το παιχνίδι του άλλου. Η πορεία μας είναι εξαιρετική και πιστεύω ότι ο Κολοσσός είναι κέρδος για ολόκληρο το ελληνικό μπάσκετ, πόσο μάλλον όταν μιλάμε για μία νησιωτική ομάδα, όπως είναι και το Ρέθυμνο".

Στη συνέχεια, ο Έλληνας φόργουορντ αναφέρθηκε στις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν σε κάθε εκτός έδρας παιχνίδι, κάτι που κάνει ακόμα μεγαλύτερη την επιτυχία τους... " Να σου πω ότι κάνουμε πολύ μεγάλη προσπάθεια, διότι σε κάθε εκτός έδρας ματς στην Αθήνα οι πτήσεις για Ρόδο είναι μέχρι τις 18:00 το απόγευμα και πολλές φορές μένουμε ακόμα μία μέρα και αναχωρούμε την επόμενη για το νησί.

Αυτό έχει και κόστος για την ομάδα που πληρώνει μία διανυκτέρευση ακόμα, ενώ και εμείς με το που γυρίζουμε ουσιαστικά μπαίνουμε και πάλι σε ρυθμούς προπόνησης".

Έπειτα μίλησε για την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο: " Στο παιχνίδι με το Ρέθυμνο δεν παίξαμε πολύ καλά, είχαμε όμως την συμπαράσταση του κόσμου μας, ο οποίος μας βοήθησε πάρα πολύ. Ο ΑΓΟΡ είναι μία πάρα πολύ καλή ομάδα και είχε υψηλά ποσοστά ευστοχίας στα τρίποντα, σούταραν αρκετά. Ο αγώνας πήγε στην παράταση εκεί βρήκαμε την συγκέντρωση μας και πήραμε τη νίκη".

Ο Ασημακόπουλος αναφέρθηκε στη συνέχεια και στο εκτός έδρας ματς με το Περιστέρι για την δωδέκατη αγωνιστική του πρωταθλήματος, λέγοντας: " Είναι δύσκολο παιχνίδι, το Περιστέρι είναι μία δυνατή ομάδα με έναν πάρα πολύ καλό προπονητή. Δεν θα είναι εύκολο ματς, αλλά προσπαθήσουμε για το καλύτερο, ώστε να φτάσουμε στη νίκη".

TAGS STOIXIMAN BASKET LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ